Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει την έρευνα για άγνωστα πτώματα, πιθανώς αλλοδαπών, που βρέθηκαν στο δάσος Nakhon Ratchasima

Nakhon Ratchasima -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέχισε την έρευνά της για την υπόθεση της δολοφονίας και της ταφής δύο πτωμάτων ενός άνδρα και μιας γυναίκας που ανακαλύφθηκαν σε δημόσιο δάσος στην περιοχή Τσοκτσάι της Nakhon Ratchasima χθες το απόγευμα, 28 Ιουλίου.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο την Πέμπτη αφού ενημερώθηκε για τα πτώματα από κατοίκους της περιοχής. Ανακαλύφθηκαν γυμνοί με ένα γυναικείο σώμα να βρίσκεται πάνω από το αρσενικό. Τα κεφάλια τους ήταν γυρισμένα σε αντίθετες πλευρές. Το γυναικείο σώμα είχε ένα τατουάζ στο πίσω μέρος του γοφού της. Κανένα στοιχείο ή έγγραφο δεν επισημάνθηκε για την ταυτοποίηση των σορών.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας, πιστεύεται ότι ήταν νεκροί για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν τα δύο πτώματα, σύμφωνα με την αρχική έρευνα της αστυνομίας. Ως εκ τούτου, οι αρχές υπέθεσαν ότι οι δύο δεν έμεναν στην περιοχή και σκοτώθηκαν από κάπου αλλού προτού ταφούν στο σημείο.

Από σήμερα, ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Boonprod Prasertsak του αστυνομικού τμήματος της περιοχής Chokchai αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι το ανδρικό σώμα ήταν πιθανώς περίπου 170 εκατοστά ύψος και περίπου 50 ετών. Επίσης, αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν ξένοι επειδή η περιοχή περιβαλλόταν από πολλά εργοστάσια και μπορεί να ήταν Καυκάσιοι.

Η αστυνομία του Τσοκτσάι έχει πλέον συγκροτήσει μια ομάδα έρευνας για να εντοπίσει τα πτώματα, την αιτία θανάτου και να λύσει την υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.