Βρετανός συνελήφθη να λέει ψέματα ότι δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί στο Τσιάνγκ Μάι, αντίθετα φέρεται να αυτοτραυματίστηκε ενώ σκαρφάλωσε στις αυλές των κατοίκων

Τσιάνγκ Μάι -

Ένας Βρετανός υπήκοος συνελήφθη να λέει ψέματα στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί ενώ επέστρεφε από έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Ratchawithi στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι, την περασμένη Τρίτη, 26 Ιουλίου.

Αυτό ακολούθησε μια αναφορά ειδήσεων ότι το αλλοδαπό θύμα μαχαιρώθηκε από Ταϊλανδό οδηγό ταξί γύρω στη 1:52 π.μ. την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε από αιχμηρά κοψίματα στην παλάμη και τα δάχτυλά του. Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Τσιάνγκ Μάι και επιβεβαίωσε στην τουριστική αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση και ότι το κινητό του έλειπε.

Η αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι, ωστόσο, άρχισε να υποψιάζεται την ιστορία όταν ο κ. Μίλερ δεν μπόρεσε να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση και την περιγραφή του ταξί ή πού είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο και άρχισε να κάνει ερωτήσεις οι ίδιοι και να εξετάζει το CCTV στην περιοχή όπου βρισκόταν ο Ντάνιελ. βρέθηκε τραυματισμένος.

Ωστόσο, από σήμερα, 29 Ιουλίου, η αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι αποκάλυψε ότι ο Βρετανός υπήκοος Daniel William, 30 ετών, δεν δέχθηκε σωματική επίθεση, αλλά τα τραύματα στα χέρια του φέρονται να προκλήθηκαν από σκαρφάλωμα στον φράχτη ενός καφέ και ενός ξενώνα στο Soi 11 στην Phra. Οδός Pok Klao, υποπεριοχή Phra Sing.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι, είπε στους αξιωματούχους ότι αργά το βράδυ, ο συγγενής τους που ήταν μέσα στο κατάστημα άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από τον τσιμεντένιο φράχτη στην ανατολική πλευρά του καταστήματος. Πήγαν να ρίξουν μια ματιά και φέρεται να είδαν έναν αλλοδαπό, να φαίνεται μεθυσμένος, να πέφτει από τον φράχτη και έτρεξαν βιαστικά να σκαρφαλώσουν από την άλλη πλευρά του φράχτη του μαγαζιού που ήταν καλυμμένος με ψευδάργυρους φράχτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τμήματα του φράχτη κατέρρευσαν και υπέστησαν ζημιές.

Ο Ντάνιελ κατάφερε να περάσει τον φράχτη στο διπλανό σπίτι, αλλά ένας σκύλος γάβγισε δυνατά, κι έτσι ανέβηκε γρήγορα σε ένα άλλο σπίτι. Υπήρχαν ακόμη καθαρές κηλίδες αίματος στον φράχτη, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καφέ.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης είπε ότι τα τραύματα στα χέρια του τουρίστα φαίνεται να είναι από φράχτες ψευδαργύρου. «Κανείς δεν τον κυνηγούσε. Έδειχνε και αυτός να είναι μεθυσμένος. Δεν είχαμε ιδέα γιατί είπε στην αστυνομία ότι δέχτηκε επίθεση ή γιατί σκαρφάλωσε σε αυλές και κατοικίες», πρόσθεσαν.

«Το κινητό που ισχυριζόταν ότι είχε χαθεί βρέθηκε πεσμένο κοντά στον φράχτη από τον οποίο πήδηξε, μαζί με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που έχουν ήδη παραληφθεί από την αστυνομία». κατέληξε ο ιδιοκτήτης του καφέ.

Η αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι δεν δήλωσε αμέσως εάν σχεδίαζε να υποβάλει νομικές κατηγορίες εναντίον του Ντάνιελ, αλλά είχε πολλές επιλογές, όπως την υποβολή ψευδούς αναφοράς ή την καταπάτηση. Σύμφωνα με τον Υποστράτηγο Thawatchai Pongwiwattanachai, την επαρχιακή αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι, η έρευνα ήταν σε εξέλιξη και η ψευδής δήλωση του κ. Miller έπληξε την εικόνα του Τσιάνγκ Μάι και του τουρισμού.

Ο κ. Μίλερ δεν έδωσε αμέσως μια δήλωση απαντώντας στην αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι δηλώνοντας ότι ο ισχυρισμός του ότι δέχθηκε επίθεση ήταν ψευδής.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Chiang Mai News

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.