Το σώμα μιας γυναίκας ανασύρθηκε από τη θάλασσα Jomtien σήμερα το απόγευμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

— Τζομτιέν

Το σώμα μιας γυναίκας που ζούσε στην επαρχία Roi Et ανασύρθηκε από τη θάλασσα Jomtien στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουλίου. Δεν βρέθηκαν σημάδια σωματικής επίθεσης στο σώμα, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Το σώμα του θύματος εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα Jomtien δύο χιλιόμετρα μακριά από την προβλήτα Μπαλί Χάι σήμερα το απόγευμα. Φορούσε ένα μπλε κοντό τζιν, μια μαύρη καμιζόλα, ένα μαύρο σακίδιο και ένα χρυσό κολιέ που φέρεται να δάγκωνε όταν βρέθηκε.

Η αστυνομία της Πατάγια βρήκε την ταυτότητα του θύματος στο σακίδιο, λέγοντας ότι το όνομά της ήταν Thitinan Nilphan, 44 ετών, από την επαρχία Roi Et. Η αστυνομία, επίσης, δεν μπόρεσε να βρει ένδειξη σωματικής επίθεσης στο σώμα της, σύμφωνα με αναφορές. Ο εκτιμώμενος χρόνος θανάτου της ήταν το αργότερο μία ημέρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για λεπτομερή νεκροψία-νεκροτομή μέχρι την ώρα του Τύπου.

Οι συνθήκες για το πώς επιπλέει στη θάλασσα Jomtien εξακολουθούν να διερευνώνται από την αστυνομία της Pattaya.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.