Βρέθηκε η σορός του Βελγο-Ταϊλανδού που είχε χαθεί στο κανάλι του Τσιάνγκ Μάι

Τσιάνγκ Μάι -

Το σώμα του α Ταϊλανδός-βελγικός τουρίστας που είχε χαθεί ενώ έκανε ράφτινγκ στην περιοχή Mae Taeng, Chiang Mai, βρέθηκε τελικά χθες, 24 Ιουλίου, μετά από τριήμερη συνεχή έρευνα.

Το σώμα του Nicolas Hinckxt ανακαλύφθηκε στα ορμητικά νερά κοντά σε ένα καταφύγιο ελεφάντων, που βρίσκεται περίπου 10.5 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου φέρεται να έπεσε από μια λαστιχένια βάρκα αφού προσέκρουσε σε μεγάλο βράχο ενώ έκανε ράφτινγκ με δύο Βέλγους φίλους.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, το σώμα του βρέθηκε ανάποδα και γυμνό. Αρχικά, η σορός παραδόθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για νεκροψία, προτού μεταφερθεί στην οικογένειά του για θρησκευτική τελετή.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.