Ολλανδή τουρίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έσπασε το πόδι της ενώ πήγαινε σε αξιοθέατα στο βουνό στο Koh Phangan

Koh Phangan, Surat Thani -

Μια Ολλανδή τουρίστας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο αφού φέρεται να έσπασε το πόδι της ενώ περπατούσε σε ένα βουνό στο Haad Khom του Koh Phangan, Surat Thani, για περιήγηση στα αξιοθέατα το βράδυ του Σαββάτου, 23 Ιουλίου.

Αξιωματούχοι από τον εθελοντή διάσωσης του Koh Phangan έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα γύρω στις 4:30 μ.μ. Κατά την άφιξη, ο Jan H. Kedde, 46 ετών, βρέθηκε με σπασμένο αριστερό αστράγαλο. Ο φίλος της, ο οποίος ήταν επίσης Ολλανδός υπήκοος, στεκόταν κοντά και περίμενε βοήθεια.

Ο Kedde ήταν συνειδητός και πρόθυμος να συνεργαστεί με τους αξιωματικούς. Τους είπε ότι αυτή και η φίλη της είχαν ταξιδέψει στο βουνό για να δουν την όμορφη φυσική θέα στη θάλασσα γύρω στη 1:00 μ.μ. Όταν επέστρεφαν γύρω στις 3:00 μ.μ., γλίστρησε και έπεσε στα βράχια με πόνο στον αριστερό αστράγαλο.

Η μεταφορά διάσωσης ήταν κάπως δύσκολη. Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ένα σύστημα διάσωσης με σχοινί και τράβηξαν την τραυματισμένη γυναίκα στον λόφο, περνώντας πάνω από βράχους, καταρράκτες και χάσματα στην πορεία. Πέρασαν περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά που οδήγησαν τις ομάδες το βράδυ να την κατεβάσουν από το λόφο πριν τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο First Western Hospital στις 10:00 μ.μ.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, η διάθεσή της είναι ανεβασμένη και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Koh Phangan Rescue Volunteer

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.