Ο δήμαρχος της Πατάγια επισκέπτεται προσωπικά την Pattaya International Windsurfing Cup 2022

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Poramese Ngampichese, το Σάββατο 23 Ιουλίου, επισκέφτηκε προσωπικά το Pattaya International Windsurfing Cup 2022 που θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 24 Ιουλίου στην παραλία Jomtien.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, αυτός ο διαγωνισμός έγινε εφικτός από τέσσερις γενναιόδωρους οργανισμούς: την Windsurfing Association of Thailand, την Pattaya Windsurfing Club, την Sports Association of Chonburi και, τέλος, την Sports Authority of Thailand.

Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο προγράμματα, τα οποία είναι το Πρωτάθλημα Windsurfing της Ταϊλάνδης και το International Windsurfing Cup 2022. Επαγγελματίες αθλητές (άνδρες και γυναίκες) από εννέα χώρες ελίσσονται με δεξιοτεχνία στη θάλασσα και διαγωνίζονται για να γίνουν οι καλύτεροι windsurfing στην Πατάγια.

«Αυτή είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία για τους Ταϊλανδούς αθλητές μας να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο Poramese κατά την επίσκεψή του. Οι Ταϊλανδοί windsurfers θα συμμετάσχουν επίσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γαλλία τον Οκτώβριο.
-=-=-=-=-=-=-=-=–===-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.