Αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα το σημείο ελέγχου ναρκωτικών στο Mueang Chonburi και συντρίβεται, τρία άτομα τραυματίζονται αλλά δεν βρέθηκαν ναρκωτικά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang Chonburi -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα από ένα σημείο ελέγχου ναρκωτικών στην περιοχή Mueang Chonburi και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Και οι τρεις άνδρες στο αυτοκίνητο υπέστησαν ελαφρά τραύματα και δεν είχαν ναρκωτικά, αλλά η αστυνομία πίστευε ότι τους πέταξαν ενώ διέφυγαν.

Αξιωματικοί από το αστυνομικό τμήμα Saensuk έφτασαν σε ένα τροχαίο ατύχημα στην Ang Sila – Bangsaen Rd στην υποπεριφέρεια Saensuk τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, αφού έλαβαν αναφορά ότι ένα μαύρο σεντάν Honda Civic προηγουμένως πέρασε με ταχύτητα ένα σημείο ελέγχου ναρκωτικών και συγκρούστηκε με προστατευτικό κιγκλίδωμα στο εκείνο το σημείο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ένα σεντάν κατεδαφίστηκε με τρυπημένα και τα δύο πίσω λάστιχα, τα οποία οι αστυνομικοί είπαν ότι προκλήθηκαν από αιχμές στους δρόμους που χρησιμοποιήθηκαν από μια δύναμη κατά των ναρκωτικών σε σημείο ελέγχου που προσπάθησε να σταματήσει το όχημα. Οι τρεις άνδρες ύποπτοι. Ο Jongpakorn Jitbumrungpornchai, 33, ο Decha Aredee, 37, και ο Nattapon Plaboothong, 24 ετών, υπέστησαν μόνο μικρές γρατζουνιές και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Chonburi.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία του Saensuk βρήκε άγνωστο αριθμό σφαιρών, αλλά όχι όπλα ούτε παράνομες ουσίες. ωστόσο η Πολ. Ο λοχαγός Leab Ketchad, ένας επιθεωρητής (καταστολή) από το αστυνομικό τμήμα Chonburi είπε ότι οι ύποπτοι μπορεί να πέταξαν τα ναρκωτικά μακριά αφού πέρασαν με ταχύτητα ένα σημείο ελέγχου.

«Άλλοι αξιωματικοί και εγώ στο σημείο ελέγχου έπρεπε να κυνηγήσουμε τους υπόπτους για 15 χιλιόμετρα παρά το γεγονός ότι τους είχαμε ήδη τρυπήσει τα πίσω ελαστικά», εξήγησε ο αξιωματικός Leab. «Πιστεύω ότι πέταξαν τα ναρκωτικά ενώ τους κυνηγούσαμε».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ένας από τους υπόπτους, ο Jongpakorn, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι επισκεπτόταν την παραλία Bangsaen για διακοπές και τρομοκρατήθηκε από ένα σημείο ελέγχου επειδή καταζητείται από την αστυνομία για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων.

«Ξαφνιάστηκα πολύ, οπότε έπρεπε να τρέξω, αλλά δυστυχώς τράκαρα», ισχυρίστηκε ο Jongpakorn.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία προχώρησε σε κράτηση των τριών υπόπτων για να προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.