Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προετοιμάζεται για τετραήμερη συζήτηση μομφής, που αρχίζει αύριο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Μπανγκόκ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος για τη συζήτηση μη εμπιστοσύνης στο κοινοβούλιο, που θα ξεκινήσει αυτή την Τρίτη, 19 Ιουλίου.

Είπε στους δημοσιογράφους ότι είχε συζητήσει με την κυβέρνηση συνασπισμού, τον γενικό γραμματέα του κόμματος και το υπουργικό συμβούλιο και ζήτησε από όλα τα κόμματα να προετοιμάσουν ακριβείς και σαφείς πληροφορίες.

Η συζήτηση δυσπιστίας θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από την Τρίτη 19 έως την Παρασκευή 22.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να διευκρινίσω και να απαντήσω σε ερωτήσεις από όλους για όλα τα θέματα με σημαντικές πληροφορίες και γεγονότα», είπε ο Prayut.

"เพื่อ ไทย ไทย ชวน ประชาชน ร่วม ศึก อภิปราย ไม่ ไว้ วางใจ วางใจ ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน ผ่าน วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ วางใจ ไว้ ไว้ ไว้ ไว้ ไทย ไทย ไทย ไทย

Εν τω μεταξύ, το Κόμμα Pheu Thai, το αντιπολιτευόμενο κόμμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καλεί το κοινό να συμμετάσχει στη συζήτηση μη εμπιστοσύνης μέσω του Γραμμικού Επίσημου Λογαριασμού του Κόμματος Pheu Thai.

Το κοινό μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του προς τον πρωθυπουργό Prayut και την κυβέρνησή του μέσω του λογαριασμού Line για να καταγράψει τη συμμετοχή του σε αυτή την ιστορική αποστολή μαζί με τα μέλη του κόμματος. Μπορούν επίσης να εκφράσουν απόψεις για διάφορα θέματα συζήτησης. Τα πιο ενδιαφέροντα μπορεί να τεθούν από τους βουλευτές Pheu Thai κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη μη εμπιστοσύνη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.