Ο άνεμος γκρεμίζει δέντρο σε δύο άνδρες στην περιοχή Chonburi, ο ένας σκοτώθηκε και ο άλλος τραυματίστηκε σοβαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Mueang, Chonburi -

Ένας σφοδρός άνεμος γκρέμισε ένα μεγάλο δέντρο πάνω σε δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, σκοτώνοντας τον συνεπιβάτη και τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό.

Οι διασώστες του Ιδρύματος Thamrasamimaneerat απάντησαν σε μια αναφορά ατυχήματος στην οδό Bangsaen Sai 4 στην υποπεριφέρεια Saensuk του Chonburi χθες το απόγευμα, 13 Ιουλίου 2022.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο θύματα τραυματίστηκαν σοβαρά από ένα μεγάλο δέντρο που έπεσε κατά λάθος πάνω τους ενώ επέβαιναν σε μηχανάκι.

Το πρώτο αρσενικό θύμα, ο Phanuwat Gerdyuu, 27 ετών, ο οποίος εργαζόταν στο Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο μαζί με το δεύτερο άνδρα θύμα, τον Aim (το πραγματικό όνομα δεν παρέχεται), 27 ετών, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο, ο Έιμ πέθανε στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Φίλοι των δύο θυμάτων δήλωσαν αργότερα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Phanuwat ήταν ακόμα ζωντανός και στο νοσοκομείο και λάμβανε θεραπεία. Ήταν ο φίλος του Έιμ και επέστρεφε μαζί του στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας πριν τσακιστεί από ένα πεσμένο δέντρο.

Το επιζών θύμα παρακολουθείται στενά από γιατρούς από την ώρα του Τύπου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.