Οδηγός νταλίκας συγκρούστηκε με ηλεκτρικό στύλο στην περιοχή Τσονμπούρι, λόγω ολισθηρότητας του δρόμου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Ban Bueng, Chonburi -

Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ηλεκτρικό στύλο στην περιοχή Chonburi. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός και ο συνεπιβάτης ήταν ασφαλείς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά ο οδηγός κατηγόρησε το βρεγμένο οδόστρωμα και όχι την οδήγησή του για το ατύχημα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, στον δρόμο Nong Chak – Phanat Nikhom στην περιοχή Ban Bueng του Chonburi τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα φορτηγό έπεσε σε ηλεκτρικό στύλο και τον έσπασε στη μέση, ενώ ένα θύμα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν ένα λευκό φορτηγό Isuzu. Το αυτοκίνητο βρέθηκε με ερειπωμένη πρόσοψη με ηλεκτρικό στύλο από πάνω. Ο οδηγός με το όνομα Kritsada Suksawat, 40 ετών, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά η σύζυγός του Wilawan, 30 ετών, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις του.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Στη συνέχεια, οι διασώστες χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να ξυπνήσουν το θύμα και να το βοηθήσουν να βγει από το αυτοκίνητο, χωρίς να εντοπίσει τραυματισμούς. Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω της βροχής, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του φορτηγού του και να τρακάρει.

Δήλωσε ότι το ατύχημα προκάλεσε ο βρεγμένος δρόμος και όχι οι οδηγικές του ικανότητες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η Parinya Luang-on που ζούσε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο κοντά και είδε το ατύχημα είπε ότι τέσσερα ατυχήματα είχαν συμβεί στο ίδιο σημείο από την αρχή του τρέχοντος έτους.

«Είδα δεκατρείς ηλεκτρικούς στύλους να γκρεμίζονται τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων», δήλωσε ο Παρίνια.

Δεν ήταν σαφές, ωστόσο, εάν όλα τα ατυχήματα έφταιξαν ότι ο δρόμος ήταν βρεγμένος.

Αρχικά, η αστυνομία του Ban Bueng διερεύνησε τη σκηνή και εξέτασε πλάνα CCTV. Είπαν επίσης ότι θα βρουν έναν τρόπο να αποτρέψουν τακτικά ατυχήματα σε αυτό το σημείο, αν και δεν έδωσαν λεπτομέρειες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.