Άνδρας φέρεται να χτυπά τα γεννητικά του όργανα σε γυναικείο προσωπικό διάσωσης σε ένα πλυντήριο στην περιοχή Πατάγια

Πατάγια -

Ένας άγνωστος άνδρας φέρεται να έριξε φλας στα γεννητικά του όργανα σε μια γυναίκα διασώστη ενώ εκείνη έπλενε τα ρούχα της σε ένα πλυντήριο ρούχων στο Banglamung.

Μια 37χρονη γυναίκα διασώστης από το Ίδρυμα Sawang Boriboon δημοσίευσε ένα βίντεο ενός άνδρα που φέρεται να λάμπει γεννητικά όργανα και προσπάθησε να την πλησιάσει ενώ έπλενε τα ρούχα της σε ένα πλυντήριο κοντά στο νοσοκομείο Banglamung νωρίς χθες το πρωί, 12 Ιουλίου 2022.

Το θύμα με το όνομα Τικ (το πραγματικό όνομα δεν αποκαλύπτεται) είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News ότι το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουλίου. Ο ύποπτος ήταν ένας Ταϊλανδός με κόψιμο, φορώντας μαύρο πουκάμισο, σορτς και αθλητικά παπούτσια. Ήταν ηλικίας περίπου 30 ετών, είπε το θύμα, και διέπραξε την πράξη ασύστολα.

Η Tik δήλωσε στο TPN ότι λόγω της δουλειάς της ως διασώστης έπρεπε συχνά να ολοκληρώνει τις δουλειές της σε ώρες εκτός λειτουργίας και νωρίς το πρωί, αλλά δεν είχε ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό.

Επιπλέον, η ύποπτη προσπάθησε επανειλημμένα να πλησιάσει το θύμα, αλλά ο φίλος της έφτασε στην ώρα της και έδιωξε τον ύποπτο. Το θύμα είπε ότι άφησε ένα σημείωμα στο πλυντήριο για να προειδοποιήσει τους άλλους για τον ύποπτο και θα υποβάλει αναφορά στο αστυνομικό τμήμα του Μπανγκλαμούνγκ.

Η αστυνομία του Banglamung γνωρίζει το περιστατικό, σημειώνει η TPN, και εξετάζει το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Tik και το CCTV στο πλυντήριο για να εντοπίσει τον ύποπτο.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.