Τοπικοί αξιωματικοί επιθεωρούν τη γέφυρα στο μαγκρόβιο δάσος του Koh Chang μετά από το viral βίντεο OnlyFans που φέρεται να πυροβολήθηκε στη σκηνή

Koh Chang, Trat -

Τοπικοί αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι επιθεώρησαν μια γέφυρα στο δάσος Salak Kok Mangrove στο Koh Chang χθες, 12 Ιουλίου, μετά από ένα ευρέως κοινοποιημένο κλιπ για ενήλικες του OnlyFans που πιθανώς γυρίστηκε στο δάσος – προκαλώντας μια δυσάρεστη αντίληψη για το φυσικό αξιοθέατο.

Ο Rajan Phuthanin, διευθυντής της λέσχης τοπικού τουρισμού Salak Khok, ο οποίος ηγήθηκε της επιθεώρησης, είπε στους δημοσιογράφους ότι η γέφυρα που εμφανίστηκε στο κλιπ έχει περίπου 1 μέτρο πλάτος και 900 μέτρα μήκος και αυτή τη στιγμή είναι σε ερειπωμένη κατάσταση. Πολλοί χώροι ανάπαυσης είναι επίσης εγκαταλειμμένοι καθώς δεν υπήρχαν πολλοί τουρίστες που επισκέπτονταν το μέρος για αρκετά χρόνια, κάνοντας το δάσος απομονωμένο και μακριά από τη δημόσια θέα.

Ο αντιδήμαρχος της υποσυνοικίας Koh Chang Tai Chanya Kittiwiriyawong δήλωσε ότι το αξιοθέατο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και η τοπική κυβέρνηση έχει ήδη σχεδιάσει να ζητήσει προϋπολογισμό από τις αρμόδιες υπηρεσίες για ανακαίνιση. Εν τω μεταξύ, μια πινακίδα απαγόρευσης πρόσβασης θα τοποθετηθεί στη γέφυρα για να απαγορεύσει στους επισκέπτες να παραβιάσουν καθώς θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Οι ηγέτες της κοινότητας και οι κάτοικοι του χωριού του Salak Khok προσφέρθηκαν επίσης εθελοντικά να προσέξουν και να αναφέρουν τυχόν άσεμνες και ανάρμοστες συμπεριφορές μεταξύ των εφήβων που ήρθαν να χρησιμοποιήσουν τη γέφυρα.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.