Το "The Match Bangkok Century Cup 2022" επαινείται από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για την προώθηση της "ήπιας δύναμης" της χώρας

Μπανγκόκ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha επαίνεσε τους διοργανωτές του «The Match Bangkok Century Cup 2022» που έδειξαν τις δυνατότητες της χώρας και βοήθησαν στην προώθηση της «ήπιας δύναμης» της χώρας στον αθλητισμό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Thanakorn Wangboonkongchana αποκάλυψε σήμερα, 12 Ιουλίου, ότι ο Πρωθυπουργός επαίνεσε τους επαγγελματίες διοργανωτές του «The Match Bangkok Century Cup 2022», ενός αξέχαστου αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο στάδιο Rajamangala της Μπανγκόκ.

«Είναι ένα σημαντικό γεγονός που προσελκύει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, από ντόπιο και εξωτερικό. Είναι η πρώτη μας μεγάλη διεθνής εκδήλωση αφού η κυβέρνηση χαλάρωσε τα προληπτικά μέτρα για να αποτρέψει την εξάπλωση του Covid-19», δήλωσε ο Thanakorn.

Τόνισε επίσης τη βασική πολιτική της κυβέρνησης να προωθήσει, να προωθήσει και να υποστηρίξει την Ταϊλάνδη ως ορόσημο για εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης, ειδικά διεθνείς αθλητικούς αγώνες, καθώς και την προώθηση της «Soft Power» της χώρας στον ταϊλανδέζικο αθλητισμό, με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής αξίας. προώθηση της τουριστικής βιομηχανίας και δημιουργία εγχώριου εισοδήματος.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.