Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya διοργανώνει φεστιβάλ street food από σήμερα έως τις 18 Ιουλίου

Πατάγια -

Ο τερματικός σταθμός 21 Pattaya διοργανώνει ένα φεστιβάλ street food από σήμερα έως τις 18 Ιουλίου με περισσότερα από 30 διάσημα εστιατόρια σε όλη την Pattaya.

Αυτό το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα τώρα στο ισόγειο του Terminal 21 Pattaya από τις 8 Ιουλίου έως τις 18 Ιουλίου 2022. Υπάρχουν περισσότερα από 30 εστιατόρια για φαγητό και ίσως γνωρίζετε ήδη μερικά από αυτά όπως το At Home Chiffon, το Better Butter, το Tamayaki, 24 να είσαι φρέσκο, χοιρινό Σιάμ και πολλά άλλα.

Θα υπάρξει μια μίνι συναυλία από τον Ink Waruntorn, τον ανερχόμενο τραγουδιστή με πάνω από 600 ακόλουθους στο Facebook την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αποκλειστική συναυλία της στις 6:00 απολαμβάνοντας νόστιμο φαγητό από τους 30 πάγκους.

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε μια ξεκούραση μιας νύχτας στο Ravindra Beach Resort & Spa κάνοντας like και κοινοποίηση στη σελίδα του Terminal 21 Pattaya στο Facebook εδώ.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.