Το Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya φιλοξενεί ένα γεύμα καλωσορίσματος για το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ριάντ, Σαουδική Αραβία

Γενικός Διευθυντής Περιοχής Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya, Wayne Duberly, χαιρέτισε με περηφάνια την άφιξη περίπου 100 επίσημων επιχειρηματικών αντιπροσώπων από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Ριάντ για ένα άτυπο γεύμα στο γνωστό τους Coast Restaurant.

 

Αυτή σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη επίσκεψη επιχειρηματικής αντιπροσωπείας εδώ και 32 χρόνια μετά την αποκατάσταση των πλήρους διπλωματικών σχέσεων στις αρχές του έτους, κ. Krayem Alenezi (κέντρο), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου του Ριάντ οδήγησε την αντιπροσωπεία να συμμετάσχει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ της ΕΟΚ στην Πατάγια για την ενίσχυση των σχέσεων και την ενίσχυση των διμερών εμπορικών και επενδυτικών ευκαιριών. κ. Sake Nopthaisong, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Υποθέσεων Νότιας Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Υπουργείο Εξωτερικών μαζί με κ. Songwut Apirakkhit, Εκτελεστικός Διευθυντής Διαχείρισης Επενδύσεων, Γραφείο Eastern Economic Corridor of Thailand παρουσιάστηκε επίσης για να καλωσορίσει την αντιπροσωπεία. 

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/