Ο πατέρας του Ταϊλανδού ηθοποιού "Nicky" συνελήφθη για φερόμενη απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανακοίνωσε η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης

Μπανγκόκ -

Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης την Πέμπτη, 7 Ιουλίου, ανακοίνωσε μεγάλες συλλήψεις 17 υπόπτων σε πολλές υποθέσεις φερόμενων δολοφονιών, κατοχής όπλων και κατάχρησης ναρκωτικών - συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Ταϊλανδού σταρ Nachat "Nicky" Juntapun.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του Worachet Juntapun, 63, ο οποίος κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας και παραβίαση του νόμου περί πυροβόλων όπλων, αφού φέρεται να πυροβόλησε έναν οδηγό φορτηγού με δέκα τροχούς, ο οποίος φέρεται να παρκάρει το όχημά του μπροστά από το δικό του θέρετρο στην περιοχή Mae Taeng του Chiang. Mai.

Στην πρώτη ετυμηγορία αφέθηκε εγγύηση, αλλά δεν παρουσιάστηκε στη δεύτερη ετυμηγορία του Ανωτάτου Δικαστηρίου το 2017 και σύμφωνα με πληροφορίες συνέχισε τη συνήθη ζωή του και ξεκίνησε ένα κανάλι στο Youtube. Ως εκ τούτου, η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη στην κατοικία του στην περιοχή Mueang της επαρχίας Nonthaburi.

Από την επιχείρηση συνελήφθησαν 17 ύποπτοι, εκ των οποίων 6 για κατηγορίες για φόνο, 7 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, 3 για υποθέσεις ληστείας και 1 για σωματική επίθεση που προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.