Reader Talkback Ταϊλάνδη Αποτελέσματα: Ποιο είναι το αγαπημένο/κανονικό σας μπαρ στην Πατάγια;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Prachachat

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Ποιο είναι το αγαπημένο σας/κανονικό μπαρ στην Πατάγια;

Κάποιο πλαίσιο γύρω από αυτό το ερώτημα:

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κάναμε μια ερώτηση «μη ειδησεογραφία», οπότε αυτή την εβδομάδα η ερώτησή μας είναι απλή, αλλά, παραδόξως, δεν έχουμε κάνει ποτέ πριν κοιτάξουμε τις προηγούμενες ανακοινώσεις αναγνώστη. Με απλά λόγια, ποιο είναι το αγαπημένο σας μπαρ στην Πατάγια; Αν θέλετε να μας πείτε γιατί, κάντε το.

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, επομένως επιλέξαμε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις είναι δικές του αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων ενημέρωσης TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-=-=—

Dennis O-Coconut Bar. Ωραία θέα, πολλές κυρίες, χωρίς μπαρ πρόστιμο, καλύτερες τιμές, ανοίγει νωρίς και κλείνει αργά (στην πραγματικότητα 24 ώρες) πάντα κάποια δράση και είναι εύκολο να το βρείτε.

-=-=-=-=—=

Don A-Any μπαρ με πάγκο με θέα στην κυκλοφορία και στους πεζούς. Wombats στο Jomtien! #1

-=-==-=-=-=-

Alan M-Rockhouse – καλές κοροϊδίες, σπορ, παγωμένη μπύρα, φουλ μέτρα, φιλικοί ιδιοκτήτες

-=-=-=-==-=-=-

KFZ-Matador Bar

-=-=-=-=-=-=-

κ. Όχι Όχι- Κανένα. Όλα τα μπαρ πρέπει να είναι κλειστά όπως κατά τη διάρκεια του Covid-19 και να απαγορεύεται το αλκοόλ. Είναι ενάντια στην πίστη του Θεού και αντ' αυτού, όλοι θα πρέπει να περνούν χρόνο στον τοπικό ναό ή την εκκλησία τους μαθαίνοντας τη θρησκεία και να μετανοούν.

-=-=-=-=-===-

Thomas K-

Το αγαπημένο μου μπαρ είναι το Travelers Rest Sportsbar στο Soi Lengkee. Κυρίως γιατί παίζω γκολφ από εκεί.
Υπάρχει πάντα ένας φίλος του γκολφ για παρέα, και έχουν ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή με δωρεάν φαγητό για τους παίκτες του γκολφ. Μόλις απέκτησαν έναν νέο σεφ που μπορεί να μαγειρεύει πιάτα από τη δανέζικη κουζίνα, έτσι νιώθω πολύ σαν στο σπίτι μου εκεί. Καλή ατμόσφαιρα, χαμηλές τιμές και πολύ φιλικό προσωπικό. Δείτε το 🙂
-=-=-=-=-=-=—=
Ο Πιτ-Λεβίνσκις στο Σόι 13/3. Κάνουν βραδιές κουίζ, γκολφ, εκδηλώσεις βετεράνων, χωρίς δυνατή μουσική ή απαίσια ραπ ή χορευτική μουσική ή ατμόσφαιρα κλαμπ, Φτηνή μπύρα, ιδανική για πρώην παίκτριες με χαμηλό προϋπολογισμό.
-=-=-=-=-=-=–=
Η μπύρα Karl I-Anywhere είναι 60 μπατ ή λιγότερο. Οπουδήποτε αλλού είναι ένα rip-off και μια απάτη. Το μπαρ θα πρέπει επίσης να έχει μια εκπληκτική σύνθεση προσωπικού όχι με τηλέφωνα, δωρεάν σνακ, ΟΧΙ ραπ ή ποπ μουσική, και αν πουλάνε φαγητό πρέπει να είναι ΠΛΗΡΕΣ μερίδες Φτηνές. Το πρωινό πρέπει να είναι 99 μπατ ή λιγότερο και να έχει ΔΩΡΕΑΝ καφέ ή χυμό με απεριόριστες μερίδες. Το μπαρ δεν πρέπει να έχει ενοχλητικούς μάνατζερ να πίνουν σφηνάκια και να με ενοχλούν.
-==-=-=-=-=-=-=
Miika V-Έχετε τόσες πολλές καλές τρύπες νερού στην Πατάγια, αλλά το Booze Lounge στο Kao Talo αξίζει να αναφερθεί. Κορυφαία μπάρα.
-=-=-=-=-=–=-=
Craig Di-Rovers Sports Bar. Κρύα μπύρα, υπέροχο φαγητό, ζωντανά αθλήματα και διασκεδαστικό πλήθος.
-=-=-=-=-=-=-==-
Maggie May's, Soi Chaiyapoon. Πραγματική ατμόσφαιρα παμπ, φιλικό και υπέροχο μη πιεστικό προσωπικό. Το καλύτερο Guinness στην πόλη.
-=-=–=-=-=-=-==-
Το Lindsay F-Pig & Whistle, το Soi 7 ήταν το αγαπημένο μου. Οι ολοήμερες κυριακάτικες συνεδρίες. Υπέροχα παιδιά στον Ron, Bob & Andrew. Το LK Metro είναι πλέον η κύρια περιοχή πόσης μου. Σκούτερ και Billabong.
-=-=-=-=-=–=
Steven M-Yuth bar, δίπλα στο siam@siam Hotel… Υπέροχη ζωντανή μουσική όλη τη νύχτα
-=-=-=-=-=-=-=
David B-Το σπίτι μου από το home bar είναι το Le Pub Soi Diamond
-=-=-=-=-==-=–
Maverick-Regular στο Fever Bar στο LK, I like Shooters και A7 στο Soi 7, Κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα με φίλους στο Beer Garden στην αρχή του WS.
-=-=-=-=-==-=-

Αυτά είναι όλα για αυτήν την εβδομάδα.

 

Δεν είχατε την ευκαιρία να χτυπήσετε; Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Καλή εβδομάδα και τα λέμε σύντομα!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/