Τρεις Βιρμανοί συνοριοφύλακες μαχαιρώνουν τον πωλητή Chonburi που νόμιζαν ότι συμμετείχε στην προηγούμενη απέλασή τους

Περιοχή Phan Thong, Chonburi -

Τρεις Βιρμανοί συνοριογράφοι φέρεται να μπήκαν κρυφά στην Ταϊλάνδη για δεύτερη φορά για να εκδικηθούν έναν πωλητή Chonburi που νόμιζαν ότι ήταν συνένοχος στην προηγούμενη απέλασή τους.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, 5 Ιουλίου, στην υποπεριφέρεια Nong Tamlueng της συνοικίας Phan Thong του Chonburi. Οι διασώστες του Nititham Rassamee Maneerat έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα, τον κ. Mau-ae (δεν αναφέρεται το επίθετο), 39 ετών, ο οποίος υπέστη δύο σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο δεξί του χέρι και στο λαιμό. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Phan Thong για επείγουσα περίθαλψη.

Σύμφωνα με τον γιο του θύματος, κ. Phuwadol (το επίθετο δεν γνωστοποιείται), ο πατέρας του μαχαιρώθηκε από μια ομάδα τριών Βιρμανών ανδρών που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι έπεσαν πάνω στον πατέρα του, χτυπώντας τον στο έδαφος και μαχαιρώνοντάς τον πολλές φορές. Στη συνέχεια, οι τρεις ύποπτοι απομακρύνθηκαν βιαστικά με ένα μηχανάκι αφού ο κ. Phuwadol φώναξε για βοήθεια, αφήνοντας ένα κόκκινο/μαύρο Honda CBR 150 στο σημείο.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.