Ο χώρος καραόκε στην Πατάγια φέρεται να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες προσωρινά κλειστός μετά την έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Πατάγια -

Ένας χώρος καραόκε γνωστός μεταξύ των πελατών ως «Nakata» έλαβε εντολή από την αστυνομία να κλείσει προσωρινά αφού αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι φέρεται να προσέφερε σεξουαλικές υπηρεσίες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πήγαν να ελέγξουν έναν διαβόητο χώρο καραόκε που βρισκόταν πίσω από ένα βενζινάδικο στο Sukhumvit Rd με εισερχόμενη προς Banglamung στις 10:30 μ.μ. στις 4 Ιουλίου, αφού ο χώρος αποκαλύφθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για φερόμενη προσφορά σεξουαλικών υπηρεσιών σε πελάτες ακριβώς μπροστά από ο χώρος.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο χώρος ήταν γνωστός μεταξύ των πελατών ως «Nakata», αν και το πραγματικό όνομα αποκρύφτηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η Nakata δραστηριοποιούνταν στην επιχείρηση για περισσότερα από δέκα χρόνια, αλλά δόθηκε εντολή να κλείσει προσωρινά από την αστυνομία αφού η υποτιθέμενη μυστικότητά της έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Από τις 10:30 της 4ης Ιουνίου, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν έναν άδειο χώρο χωρίς φεστιβάλ, προσωπικό, πελάτες ή οποιαδήποτε άλλη γνωστή ένδειξη ενός χώρου διασκέδασης. Επιπλέον, άλλοι χώροι στην περιοχή γύρω από αυτόν τον επίμαχο χώρο έκλεισαν επίσης, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΦΩΤΟ: มุมข่าวพัทยา

Κάτοικοι που ζούσαν κοντά στο χώρο είπαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδαν ένα περιπολικό της αστυνομίας να κυλάει στο δρόμο και να λέει στους χειριστές του χώρου να κλείσουν προσωρινά τις επιχειρήσεις τους μέχρι νεοτέρας. Είπαν επίσης ότι ο χώρος που κατηγορείται ότι προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες βρισκόταν ανησυχητικά κοντά σε ένα σχολείο, έναν ναό και τον αστυνομικό σταθμό Banglamung.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.