Το Koh Phangan ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για μια «Εργασία» σύμφωνα με έναν εξέχοντα ιστότοπο

Koh Phangan, Surat Thani -

  Το Koh Phangan στο Surat Thani, στη νότια Ταϊλάνδη, έχει ονομαστεί ως ο νούμερο ένα προορισμός στον κόσμο για το λεγόμενο «Workation», σύμφωνα με μεγάλη ιστοσελίδα.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Thanakorn Wangboonchana είπε στα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης: «Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha είναι ικανοποιημένος που το Koh Phangan έφτασε στον νούμερο ένα καλύτερο προορισμό στον κόσμο για μια «Εργασία». Η κατάταξη κανονίστηκε από την ιστοσελίδα του 'William Russell' η οποία είναι μια επιχείρηση που χειρίζεται ασφάλειες ζωής και προγράμματα υγείας».

«Η έρευνα από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο είπε ότι το Koh Phangan στο Surat Thani είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για μια «Εργασία» που συνδυάζει εργασία και ταξίδι», πρόσθεσε ο κ. Thanakorn.

«Η έρευνα εξετάστηκε από τέσσερις παράγοντες που ήταν «μηνιαία έξοδα, ταχύτητα Διαδικτύου, ασφάλεια και απόλαυση. Το Koh Phangan έχει ένα περιβάλλον που είναι κατάλληλο για μακροχρόνιες διαμονές και έχει επίσης το παγκοσμίου φήμης Full Moon Party», εξήγησε ο κ. Thanakorn.

«Ο τουρισμός Andaman θα ωθηθεί επίσης στην κορυφή των «Παγκόσμιας Κλάσης Προορισμών Ευεξίας» για να τονώσει την οικονομία της χώρας μετά την κατάργηση του δελτίου Ταϊλάνδης μετά την 1η Ιουλίου», σημείωσε ο κ. Thanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/