Η Μπανγκόκ ονομάστηκε Νο. 1 πόλη στη Νοτιοανατολική Ασία. Νο. 1 νησί του Πουκέτ στα εναρκτήρια «καλύτερα βραβεία της Ασίας»

Το Τσιάνγκ Μάι βρίσκεται επίσης στη λίστα των κορυφαίων 10 καλύτερων πόλεων στο Νο. 6. Το Ko Samui και το Ko Phi Phi μεταξύ των 10 καλύτερων νησιών στο Νο. 2 και στο Νο. 9, αντίστοιχα.

Μπανγκόκ, 3 Ιουλίου, 2022 «Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) είναι στην ευχάριστη θέση να αναφέρει ότι η Μπανγκόκ έχει ονομαστεί Νο. 1 πόλη στη Νοτιοανατολική Ασία και Πουκέτ το Νο. 1 νησί στη Νοτιοανατολική Ασία, στην εναρκτήρια «Καλύτερη Ασία» Βραβεία από Travel + Leisure Νοτιοανατολική Ασία.

Το Τσιάνγκ Μάι μπήκε επίσης στη λίστα με τις 10 καλύτερες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ασίας, κατακτώντας την 6ηth θέση. Το Ko Samui και το Ko Phi Phi μπήκαν επίσης στη λίστα με τα 10 καλύτερα νησιά της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε 2nd τόπος και 9th θέση, αντίστοιχα.

Το Travel + Leisure Νοτιοανατολική Ασία είπε για την Μπανγκόκ: «Αν τα ζεστά χαμόγελα, το πικάντικο φαγητό του δρόμου και η αίσθηση του ανέμου στα μαλλιά σας καθώς γλιστράτε μέσα στην πόλη με μοτοσικλέτα ή tuk-tuk είναι ελκυστικά, η Μπανγκόκ σίγουρα χτυπά το σημάδι. Αν προτιμάτε κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας στις σουίτες με ιδιωτική πισίνα και τα βραβευμένα με αστέρι Michelin γεύματα, η πόλη σας καλύπτει επίσης. Είτε απλώς περάσετε μια νύχτα καθ’ οδόν προς τα νησιά, χρησιμοποιώντας την Μπανγκόκ ως κόμβο για περαιτέρω εξερεύνηση της Νοτιοανατολικής Ασίας είτε επισκέπτεστε για αυτό που υποστηρίζουμε ότι πρέπει να είναι αφιερωμένες διακοπές, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. â€

Για το Πουκέτ, έλεγε «Εκτός από τις αμμώδεις εκτάσεις καρτ ποστάλ και τη φασαρία της Πατόνγκ, το Πουκέτ φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα γειτονιών – θέλετε πολυτέλεια, ατμόσφαιρα beach club party, τοπικό hipster, φιλική προς την οικογένεια , ή γιόγκα και αποτοξίνωση; Υπάρχουν πολλά μοναδικά καταλύματα, υπαίθριες δραστηριότητες και αξιοθέατα για εξερεύνηση στο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Και ουάου, η πόλη του Πουκέτ έρχεται από μόνη της; κάντε ένα διάλειμμα από την παραλία για τη φωτογενή σινο-πορτογαλική αρχιτεκτονική και μια ακμάζουσα σκηνή φαγητού και bev.â€

Στα Καλύτερα Βραβεία της Ασίας 2022, οι αναγνώστες ψήφισαν για μια σειρά από κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων τους ξενοδοχείων, θέρετρων, εστιατορίων και μπαρ σε όλη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, με διάφορες λίστες "καλύτερων από" για την Καμπότζη, το Χονγκ Κονγκ, Ινδονησία, Μαλαισία, Μαλδίβες, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.

Για την Ταϊλάνδη, οι λίστες περιλαμβάνουν τα Best City Hotels, Best Beach Resorts, Best Upcountry Resorts, Best Hotel Pools, Best Hotel Bars, Best Hotel Spas, Best Beach Clubs και Best New Openings In Thailand 2021 (ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ).

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την Ταϊλανδική Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.