28χρονη πήδηξε από διαμέρισμα τρίτου ορόφου στη Naklua, ισχυρίζεται ότι ο φίλος της την κράτησε παρά τη θέλησή της στο δωμάτιο για ένα χρόνο

Naklua-

Μια 28χρονη γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο έδαφος σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Naklua στις 10:30 χθες το βράδυ, 1 Ιουλίου 2022.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας έχει αποκαλυφθεί λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης, επέζησε της πτώσης με μέτρια μόνο τραύματα.

Η γυναίκα είπε στους πρώτους ανταποκριτές και στην αστυνομία του Nongprue ότι δεν είχε αυτοκτονία, αλλά αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από τον φίλο της, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε αμέσως, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα για περίπου ένα χρόνο.

Οι διασώστες της Sawang Boriboon την μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία.

Η αστυνομία του Nongprue δήλωσε στο The Pattaya News ότι δεν έχει πειστεί πλήρως από τον ισχυρισμό της γυναίκας και σχεδιάζει να μιλήσει μαζί της και με οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο μέρος αφού αναρρώσει από τα τραύματά της.

Τα μέσα TPN θα παρέχουν οποιεσδήποτε περαιτέρω ενημερώσεις σε αυτήν την ιστορία, εάν και όταν γίνουν διαθέσιμες από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/