Οι αγώνες Grand Prix Beach Road διεξάγονται στο Bang Saen ΑΥΤΟ το Σαββατοκύριακο!!

Bang Saen -

Οι αγώνες αυτοκινήτων παραλιακού δρόμου Grand Prix διεξάγονται στο Bang Saen μέχρι τις 3 Ιουλίου 2022!

Η εκδήλωση είναι μέρος της «Thailand Super Series 2022», στην οποία συμμετέχουν περισσότερα από 200 supercars και σπορ αυτοκίνητα όπως τα Thailand Supercar GT3, Thailand Supercar GTM, Thailand Supercar GTC, Thailand Touring Car, Thailand Super Pickup, Thailand Super Compact, Thailand Super Production και Thailand Super Eco με πολλούς διάσημους δρομείς.

Οι αγώνες αυτοκινήτων είναι σε στυλ «Street Circuit» κατά μήκος της παραλίας Bang Saen, η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πιο όμορφες αγωνιστικές διαδρομές στον κόσμο, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Οι αγώνες επικεντρώθηκαν επίσης στο περιβάλλον στο πλαίσιο του έργου «Bangsaen Grand Prix» με αγώνες ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπως ηλεκτρικά Go-Kart, Car Simulators και Gymkhana.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ελέγξτε: https://www.facebook.com/BangsaenGrandprix

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.