Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το Τσιάνγκ Μάι σήμερα το πρωί για να παρακολουθήσει την πρόοδο του υδάτινου έργου «Mae Kuang Udom Thara Dam»

ΦΩΤΟ: Naewna

Τσιάνγκ Μάι -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O'Cha επισκέφθηκε το Τσιάνγκ Μάι χθες, 29 Ιουνίου, για να παρακολουθήσει την πρόοδο του έργου «Φράγμα Mae Kuang Udom Thara», το οποίο είχε στόχο να αυξήσει την ποσότητα νερού στη δεξαμενή.

Ο Πρωθυπουργός και οι αντιπροσωπείες του έφτασαν στη βόρεια επαρχία γύρω στις 9:00 π.μ. να επιθεωρήσει την πρόοδο στην περιοχή Mae Taeng. Είπε ότι η κυβέρνηση διέθεσε προϋπολογισμό για να στηρίξει αυτό το έργο το 2015 και ήθελε να δώσει συνέχεια γιατί η κυβέρνηση σχεδίαζε να ολοκληρώσει το έργο μέχρι το 2027 και πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο στρατηγός Prayut αναγνώρισε ορισμένα προβλήματα, ιδίως όσον αφορά τις χερσαίες και δασικές εκτάσεις. Ως εκ τούτου, ανέθεσε στον Warawut Silpa-archa, Υπουργό Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, και Chaiwut Thanakmanusorn, Υπουργό Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, να ακούσουν τα παράπονα και τις απόψεις των ανθρώπων.

Ο πρωθυπουργός είπε: «Δώσαμε μεγάλη προσοχή σε αυτό το έργο. Τώρα, ορισμένα σχέδια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα, επομένως πρέπει να δούμε ποια είναι και να επιταχύνουμε τις ενέργειες έγκαιρα. Αν καθυστερούσε, όλα θα επηρεαστούν. Όσο πιο αργά πάει αυτό, τόσο περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ωφεληθούν».

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.