Stand up comedy στα αγγλικά έρχεται στην Πατάγια αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

PR: Το Stand Up Comedy έρχεται στην Πατάγια!

Το Raw Comedy Asia είναι η μηχανή της Ταϊλάνδης για ζωντανή κωμωδία, δυναμώνοντας εβδομαδιαίες εκπομπές στην Μπανγκόκ και σε όλες τις Μεγάλες Πόλεις της Ταϊλάνδης! Αυτόν τον Ιούλιο ελάτε μαζί μας για την πρώτη παράσταση στην Πατάγια με πρωταγωνιστές αρκετές από τις αγαπημένες ηθοποιούς της Μπανγκόκ!

Στο νομοσχέδιο

Antoine Rousseau (FRA) Rising Stand Up Act, σκηνική εμπειρία και στα γαλλικά και στα αγγλικά, τοπικός καρδιακός παλμός, Crowd Pleaser και δημοφιλής SM Influencer

Ο Colin Maretsky (Η.Π.Α.) άνοιξε για τον Dwayne Perkins και έγινε γρήγορα αγαπημένος ηθοποιός στην Μπανγκόκ και όχι μόνο!

Ο Harvey Walden (CAN) άνοιξε για τους Neal Brennan, Ahmed Ahmed, Dwayne Perkins και χαιρετίζεται ως ένας από τους πιο ενεργητικούς και τους καλύτερους ερμηνευτές της Μπανγκόκ.

Ο Ric Diez (SPA) Ο αγαπημένος κωμικός της Μπανγκόκ, ένας κωμικός της γραμμής, με πολλά επιτυχημένα σόου σε όλη την Ευρώπη υπό τη ζώνη του, τακτικά ισοπεδώνει δωμάτια. Παράγει επίσης πολύ δημοφιλή εναλλακτικά γεγονότα κωμωδίας Broken Souls/Broken Toys

Παραγωγή και Παραγωγή Chris Raufeisen (THA, ΗΠΑ)
Συνιδρυτής και Δημιουργικός Διευθυντής του Raw Comedy Asia, Άνοιξε για τον Doug Stanhope, φιναλίστ σε 2 διεθνείς διαγωνισμούς κωμωδίας και παραγωγό του Bangkok Comedy, του νέου επαγγελματία Comedy Room της Μπανγκόκ.

Σε συνεργασία με το “On the Road Cafe” του Siam@Siam Design Hotel Pattaya!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

https://www.ticketmelon.com/rawcomedyasia/stand-up-comedy-night-pattaya

Ρίξτε μια ματιά στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ για να ακολουθήσετε τη βραδιά της κωμωδίας μας!

Leisure Class Room Μόνο με 2,000 THB μόνο
Leisure Class Δωμάτιο με πρωινό μόνο 2,500 THB

Επικοινωνία για κρατήσεις
Email: rsvn@siamatpattaya.com
Τηλέφωνο: 038-930600 εσωτ. 7511
Γραμμή: @siamatsiampattaya
Facebook : Siam@Siam Design Hotel Pattaya

Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τη ζωντανή κωμωδία στην Πατάγια! Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 8:XNUMX!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/