Μια ματιά στον διαγωνισμό Jujitsu "JJIF World Cup Beach at Pattaya Thailand 2022" στην παραλία Jomtien, χθες, 23 Ιουνίου

Τζομέτι -

Ο διαγωνισμός Jujitsu «JJIF World Cup Beach at Pattaya Thailand 2022» ξεκίνησε επίσημα την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022. Δείτε πώς φαίνονταν τα πράγματα.

Ο αγώνας έγινε στην παραλία Jomtien στην Πατάγια στις 6:30. Όπως συνηθίζεται, ο αντιδήμαρχος Krishna Boonsawas έδωσε την εναρκτήρια ομιλία για να ξεκινήσει επίσημα ο αγώνας.

Αθλητές Jujitsu από έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βιετνάμ, της Παλαιστίνης, της Νότιας Κορέας, του Καζακστάν, της Μογγολίας και της Ταϊλάνδης πολέμησαν σε αυτόν τον αγώνα και έδειξαν θεαματικές ικανότητες άμυνας και επίθεσης. Πολλοί μαχητές και οπαδοί του Jujitsu ήταν εκεί και η παραλία JJIF World Cup στην Pattaya Thailand 2022 θα συμβεί ξανά σήμερα, 24 Ιουνίου, στο ίδιο σημείο.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.