Ενημερώθηκε: Οι τουρίστες συρρέουν για να ψωνίσουν street food στην παραλία Na Jomtien, οι αξιωματούχοι αμφισβητούν τις αναφορές ότι επέτρεψαν σε πωλητές να λειτουργούν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Sattahip, Chonburi —

  Οι ντόπιοι της Πατάγια και οι τουρίστες εξακολουθούν να γεμίζουν την εκτεταμένη παραλία Na Jomtien για να ψωνίσουν street food, αφού οι αρχές της πόλης πήραν την απόφαση να επιτρέψουν τουλάχιστον προσωρινά τους πωλητές στην παραλία.

Ενημέρωση 6/23/2022:

Στο συνεχιζόμενο έπος της εκτεταμένης παραλίας Na Jomtien, έχει δημοσιευθεί επίσημη εντολή να μην τοποθετείται τίποτα στην παραλία από πλευράς πωλητών ή πεζοδρόμια από τον δήμο Na Jomtien. Μένει να δούμε αν θα επιβληθεί/ακολουθηθεί.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν μια πολυσύχναστη βραδινή ατμόσφαιρα στην εκτεταμένη παραλία Na Jomtien χθες, 21 Ιουνίου. Η έκθεση ανέφερε ότι πολλές σειρές παραλιών τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι τουρίστες ψώνιζαν από πλανόδιους πωλητές φαγητού στην παραλία. 

Οι επισκέπτες της παραλίας κατέλαβαν επίσης την παραλία καθισμένοι σε ένα χαλάκι ή χρησιμοποιώντας υπηρεσία πάγκου στην παραλία. 

Ένας πωλητής αποκάλυψε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι Οι αξιωματούχοι της πόλης Na Jomtien έχουν προσωρινά επέτρεψε στους πωλητές να πωλούν στην παραλία Na Jomtien από τις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Αυτή η χαλάρωση ισχύει έως ότου ο Δήμος Na Jomtien μπορέσει να καθορίσει ένα νέο μέρος για αυτούς και να μιλήσει με τον νέο δήμαρχο της Pattaya για τη διαχείριση της κυκλοφορίας και της δημοτικότητας της περιοχής.

Οι πωλητές ήταν ευγνώμονες για αυτήν την επιείκεια, καθώς οι περισσότεροι μόλις επέστρεψαν στην επιχείρηση αφού χρειάστηκε να κλείσουν λόγω του Covid-19, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, προέτρεψαν τους αξιωματούχους να επισπεύσουν τη διαδικασία για να νομιμοποιήσουν τις πωλήσεις στην παραλία.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.