33χρονη Ταϊλανδέζα φέρεται να πνίγηκε με ένα μαγκάλι κάρβουνου μέσα στο σεντάν της και πέθανε στην Pattaya Beach Road

Pattaya Beach Road —

Μια 33χρονη Ταϊλανδή φέρεται να πνίγηκε με ένα μαγκάλι με κάρβουνο μέσα στο σεντάν της και πέθανε στην Pattaya Beach Road.

Η αστυνομία της Πατάγια απάντησε σε αναφορά θανάτου από έναν φρουρό ασφαλείας στην οδό North Pattaya Beach Road στην υποπεριφέρεια Naklua του Banglamung, Chonburi, γύρω στις 5:30 π.μ. χθες, 20 Ιουνίου.


Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της Pattaya News, η αστυνομία βρήκε ένα λευκό σεντάν Honda City σταθμευμένο στο North Pattaya Beach Road απέναντι από ένα γνωστό ξενοδοχείο. Η γυναίκα θύμα, 33 ετών, βρέθηκε νεκρή στη θέση του οδηγού. Το όνομά της αποκρύπτεται από τις αρχές επιβολής του νόμου.


Η αστυνομία διεξήγαγε μια προκαταρκτική σωματική έρευνα, αλλά δεν βρήκε τραύματα ή μώλωπες που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν καυγά, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της Pattaya News. Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό της ένα χρησιμοποιημένο μαγκάλι από κάρβουνο, με το οποίο πίστεψαν ότι το θύμα συνήθιζε να πνίγεται.
Σύμφωνα με τον κύριο μάρτυρα, Ed Inzee, έναν 42χρονο φύλακα ξενοδοχείου, το θύμα τράβηξε σε αυτό το σημείο στις 7 το απόγευμα της 18ης Ιουνίου, αλλά δεν το υποψιάστηκε παρά μόνο όταν είδε ότι το αυτοκίνητο δεν κινήθηκε για δύο μέρες έτσι πήγε να ελέγξει και τη βρήκε νεκρή.


Οι συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, δήλωσαν ότι αποφοίτησε με μεταπτυχιακό και εργαζόταν στο λιμάνι Laem Chabang. Υποψιάζονταν ότι μπορεί να είχε υποκύψει στο άγχος στη δουλειά ή στο προϋπάρχον άγχος της συγγενής νόσος.
Μέχρι στιγμής, η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία - νεκροτομή για να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου. Η αστυνομία θα πάρει ξανά συνέντευξη από τους συγγενείς της για να προσδιορίσει τα κίνητρά της.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.