Η αστυνομία κυνηγά δύο ακόμη υπόπτους που φέρεται να δολοφόνησαν ζευγάρι Ταϊλάνδης στην Ταϊβάν και επέστρεψαν στην Ταϊλάνδη το περασμένο Σάββατο

Τσιάνγκ Μάι -

Περισσότερα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για δύο Ταϊλανδούς υπόπτους που φέρεται να σκότωσαν ένα ζευγάρι από την Ταϊβάν και επέστρεψαν στην Ταϊλάνδη, ανέφερε ο Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης το Σάββατο 18 Ιουνίου.

Ο στρατηγός της αστυνομίας Suwat Jangyodsuk της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης αποκάλυψε στον Τύπο ότι ο 35χρονος βασικός ύποπτος, Santi “Wang†Supa-apiradeepailin, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι την Παρασκευή φέρεται να ομολόγησε ότι υπήρχαν άλλοι δύο Ταϊλανδοί που εμπλέκονται στη δολοφονία που εισήλθαν στην Ταϊλάνδη στις 11 Ιουνίου.

Ο Santi κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τους Prasert Norat και Potjanee Sae Li καθώς και τα πέντε μηνών αγέννητα δίδυμα τους στην Ταϊβάν στις 8 Ιουνίου και έκρυψε τα σώματά τους στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου τους πριν τα εγκαταλείψει σε ένα πάρκινγκ ενός σιδηροδρομικού σταθμού στο Taoyuan. δήμος στη βορειοδυτική Ταϊβάν. Στη συνέχεια διέφυγε στη γενέτειρά του στο Τσιάνγκ Μάι, όπου και παραδόθηκε στους αξιωματούχους στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, η αστυνομία επέκτεινε την έρευνα και τελικά κατάφερε να ταυτοποιήσει τους φερόμενους ως συνεισφέροντες, δηλαδή τους Samart Saelee και Thanawat Pumkhemthong. Οι ανακριτές βρίσκονται σε διαδικασία συλλογής αποδεικτικών στοιχείων πριν ζητήσουν από το Κακουργιοδικείο να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία και να τα παραπέμψουν για νομική δίωξη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.