Ρώσος συνελήφθη στην περιοχή Πατάγια που φέρεται να σκότωσε την διεμφυλική φίλη του στην επαρχία Σουρίν

ΦΩΤΟ: MGR Online

Ταϊλάνδη -

Ένας Ρώσος συνελήφθη στην περιοχή της Πατάγια που φέρεται να σκότωσε τη διεμφυλική φίλη του στο Σουρίν με το σώμα της να βρέθηκε τρεις εβδομάδες αφότου δηλώθηκε ως εξαφανισμένη σε μια αποθήκη.

Η αστυνομία Prasart στο Surin ενημερώθηκε για την ανακάλυψη του πτώματος χθες (15 Ιουνίουth) στις 4:30 μ.μ. σε ένα σπίτι στην υποσυνοικία Kang Aen, στην περιοχή Prasart.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έφτασαν στην αποθήκη μιας κατοικίας, διαπιστώνοντας ότι μια άσχημη μυρωδιά διαπερνούσε την περιοχή. Το σώμα ενός τρανσέξουαλ, του Teerapong Lamlua, 32 ετών, βρέθηκε καλυμμένο με μια κουβέρτα. Το κεφάλι του Teerapong είχε υποστεί σημαντικά αμβλεία τραύματα από βαρύ αντικείμενο, πιθανώς ένα μπουκάλι, σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου στη σκηνή.

Η μητέρα του Teerapong, η κυρία Wandee Lamlua, 47, είπε στην αστυνομία του Prasart: «Οι γείτονές μας μας είπαν ότι μύρισαν κάτι πολύ άσχημο σαν ένα νεκρό ζώο από την αποθήκη του σπιτιού μας. Κάλεσα τους διασώστες στην περιοχή και βρήκαν κηλίδες αίματος και τρίχες μπροστά από την αποθήκη πριν βρουν το πτώμα».

Teerapong Lamlua, 32 / MGR Online

«Το παιδί μου είχε μακροχρόνια σχέση με έναν Ρώσο. Ζούσαμε σε διαφορετικά σπίτια. Το παιδί μου εθεάθη τελευταία φορά στις 22 Μαΐουnd του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, νόμιζα ότι το ζευγάρι ταξίδευε μαζί στο Ubon Ratchathani και τα συχνά ταξίδια του ζευγαριού δεν ήταν ασυνήθιστα, οπότε δεν θεωρήσαμε ότι το παιδί μου έλειπε». εξήγησε ο Wandee

Η Αστυνομία του Prasart συνέχισε την έρευνά της μαζί με αξιωματικούς Μετανάστευσης. Τελικά συνέλαβαν τον ύποπτο στην περιοχή Πατάγια χθες το βράδυ (15 Ιουνίουth), με τη συνδρομή μυστικής αστυνομίας στην παραλία Jomtien, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Ρώσος, 31 ετών. Μεταφέρθηκε πίσω στο Surin για περαιτέρω έρευνα. Ορισμένες αναφορές λένε ότι ο ύποπτος είναι Λιθουανός ή μπορεί να έχει διπλά διαβατήρια.

Ο ύποπτος είχε εντοπιστεί με το σήμα του κινητού του τηλεφώνου σύμφωνα με τους ανακριτές και οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από το CCTV. Ο ύποπτος είχε αφήσει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του σε έναν σταθμό λεωφορείων στο Σουρίν και πήρε ένα λεωφορείο για τη Ραγιόνγκ, και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πατάγια.

Ο ύποπτος, του οποίου το πλήρες όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου, δεν έκανε αμέσως δήλωση στον Τύπο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου έξι μήνες και ο άνδρας φέρεται να έμενε με το θύμα στο σπίτι τους για μια εβδομάδα στο Prasart πριν από το περιστατικό.

Το αγαπημένο pitbull του Teerapong έλειπε επίσης, πρόσθεσε ο Wandee, και η αστυνομία του Prasart πιστεύει ότι ο σκύλος μπορεί επίσης να δολοφονήθηκε και ψάχνει στην ιδιοκτησία για σημάδια ότι ο σκύλος πιθανόν να έχει θαφτεί.

Το TPN θα παρέχει περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία μόλις γίνουν διαθέσιμες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Dao Ped Cheak

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.