Οι διοικητικές αρχές Nong Prue επιθεωρούν τις εργασίες αποσύμπλεξης καλωδίων γύρω από το Soi Boonsampan

Banglamung, Chonburi —-

Οι διοικητικές αρχές Nong Prue επιθεώρησαν τις επιχειρήσεις αποσύμπλεξης συρμάτων στο Soi Boonsampan στο Banglamung, σήμερα, 16 Ιουνίου.

Ο δήμαρχος Nong Prue Winai Inpitak διόρισε τον αντιδήμαρχο, Somchoke Yindeesuk, να επιθεωρήσει τις εργασίες αποσύμπλεξης καλωδίων στο Soi Boonsampan για να διατηρήσει τα καλώδια τακτοποιημένα και ασφαλή.


Ο Somchoke δήλωσε εκ μέρους του δημάρχου ότι η σημερινή λειτουργία κατέστη δυνατή από την υποπεριφέρεια Nong Prue και την Αρχή Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ταϊλάνδης (EGAT). Υπήρχαν δύο άλλα έργα αποσύμπλεξης στις κοινότητες Khao Noi και Khao Talo.


Οι προηγούμενες επιχειρήσεις, οι οποίες κάλυψαν την είσοδο του Soi Nong Mai Kaen και το Soi Nong Mai Kaen 2 μεταξύ 27 Απριλίου και 30 Απριλίου 2022, έτυχαν ευγενικού χειροκροτήματος από τους ντόπιους, σύμφωνα με Somchoke. Επιβεβαίωσε ότι οι διοικητικές αρχές Nong Prue θα κάνουν σταδιακά την υποσυνοικία Nong Prue καλύτερη θέση.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.