Κλέφτης φέρεται να έκλεψε τσάντα με χρυσό αξίας 65,000 μπατ από Ταϊλανδό τουρίστα στο Koh Larn

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Anan Kingsorn / Top News

Koh Larn -

Ένας κλέφτης φέρεται να έκλεψε μια τσάντα με χρυσό αξίας 65,000 μπατ από έναν Ταϊλανδό τουρίστα στο Koh Larn χθες (14 Ιουνίουth).

Η κ. Nantapak, το θύμα, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές με τον σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μου. Μείναμε σε ένα σπίτι στο Koh Larn. Άφησα την τσάντα μου με πολύτιμο χρυσό στην είσοδο του σπιτιού όταν βγήκαμε έξω κατά λάθος.»

«Στις 10:00 μ.μ. επιστρέψαμε στο homestay μετά από μια βραδινή έξοδο. Τότε θυμήθηκα ότι άφησα την τσάντα μου μπροστά στο σπίτι. Ωστόσο, η τσάντα μου είχε πλέον εξαφανιστεί. Μέσα στην τσάντα μου υπήρχαν χρυσά αντικείμενα συνολικής αξίας 65,000 μπατ. Έχω ήδη καταθέσει αναφορά στην αστυνομία της πόλης της Πατάγια». Ο Nantapak εξήγησε στον Τύπο.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης έρευνας, έλεγξε βίντεο CCTV που δείχνει έναν Ταϊλανδό χωρίς πουκάμισο να παίρνει την τσάντα. Ο άνδρας φέρεται να ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Tei, 26 ετών, κάτοικος της περιοχής Koh Larn που μένει κοντά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Kinlachart Kunlachai είπε: «Έχουμε ήδη ταυτοποιήσει τον ύποπτο και τον κυνηγάμε».

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο κ. Τέι παραμένει αγνοούμενος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.