Φορτηγό ξένου οδηγού ανατράπηκε νωρίς το πρωί στην Πατάγια, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός

Bang Lamung, Chonburi —

Ένα φορτηγό ξένου οδηγού ανατράπηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή Πατάγια.

Στη 1 π.μ. σήμερα, 9 Ιουνίου, το Κέντρο Διάσωσης Sawang Boriboon Thammasathan απάντησε σε μια αναφορά τροχαίου ατυχήματος στο Siam Country Club Rd στην υποπεριφέρεια Pong, Bang Lamung, Chonburi.


Στο σημείο του ατυχήματος, ένα γκρι φορτηγό Ford Ranger βρέθηκε ανάποδα. Ένας άνδρας αλλοδαπός οδηγός (όνομα και ηλικία δεν παρέχονται) στεκόταν δίπλα του με έναν καλό Σαμαρείτη που τον βοήθησε να βγει από το φορτηγό. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, παρόλο που το φορτηγό κατεδαφίστηκε ολοσχερώς. Αυτος επισης απέρριψε να μιλήσει στον Τύπο, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία.


Σύμφωνα με τον Καλό Σαμαρείτη, που απεικονίζεται παραπάνω, κοιμόταν την ώρα του ατυχήματος όταν άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Στη συνέχεια ακολούθησε τον θόρυβο και ανακάλυψε ότι το φορτηγό ανατράπηκε και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα, έτσι κάλεσε το προσωπικό διάσωσης και βοήθησε τον οδηγό να βγει.

Η αστυνομία θα εξετάσει αρχικά το υλικό ασφαλείας και θα ανακρίνει τον οδηγό για να προχωρήσει περαιτέρω σε πιθανές νομικές ενέργειες.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.