Η αγορά Ban Chak Ngaew επιστρέφει επιτέλους στη ζωή μετά από ένα χρόνο κλείσιμο λόγω του Covid-19

Bang Lamung, Chonburi —

 Η αγορά Ban Chak Ngaew επιστρέφει επιτέλους στη ζωή μετά από ένα χρόνο κλείσιμο λόγω του Covid-19.

Βρίσκεται στο Bang Lamung, Chonburi, η αγορά Ban Chak Ngaew είναι μια κινεζική αγορά αντίκες με μια υπέροχη ατμόσφαιρα μιας κινεζικής παραδοσιακής κοινότητας. Οι περισσότεροι από τους πωλητές εκεί είναι ντόπιοι που είναι τόσο Ταϊλανδοί όσο και ημι-Κινέζοι που πουλάνε προϊόντα ακριβώς μπροστά στα σπίτια τους, επομένως το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού είναι σπιτικό. Ωστόσο, η αγορά αναγκάστηκε να κλείσει λόγω της παγκόσμιας πανδημίας Covid-19 και των ανησυχιών του πλήθους.    

Το Σάββατο 4 Ιουνίου, η αγορά επανήλθε στη ζωή μετά από ένα ατυχές κλείσιμο ενός έτους. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, εκατοντάδες επισκέπτες, τόσο Ταϊλανδοί όσο και διεθνείς τουρίστες επέστρεψαν, κάνοντας μια βόλτα στο γεμάτο πάγκους σοκάκι και παρατάχθηκαν μπροστά από τον πάγκο που διάλεξαν. Οι πωλητές ήταν ντυμένοι με έντονα κόκκινα κινέζικα ρούχα ως σύμβολο καλής τύχης για να καλωσορίσουν τους πελάτες και να γιορτάσουν την επαναλειτουργία. 

Η Pattaya News πήρε συνέντευξη από έναν εξέχοντα πωλητή ονόματι "Pao Ui", έναν 60χρονο πωλητή zongzi (Κινεζικό κολλώδες ρύζι), ο οποίος ήταν επίσης στα κόκκινα. Είπε ότι η αγορά θα μπορούσε να ξαναζωντανέψει λόγω της αμετάβλητης γενναιοδωρίας των πελατών. Τα περισσότερα από τα πράγματα εδώ ήταν φθηνά και αυθεντικά. Ως εκ τούτου, το zongzi του ήταν sold out νωρίς το πρωί. 

Ο Pao Ui προσκάλεσε ντόπιους και τουρίστες να ελέγξουν την αγορά Ban Chak Ngaew. Είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο από τις 3:9 έως τις XNUMX:XNUMX Ακολουθήστε τον χάρτη της Google εδώ!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.