Η αποκατάσταση της γέφυρας Tawaen Pier θα ολοκληρωθεί το 2023, αναφέρουν οι αρχές της Pattaya

Koh Larn, Pattaya —

Η αποκατάσταση της γέφυρας Tawaen Pier θα ολοκληρωθεί το 2023, σύμφωνα με τον αναπληρωτή μόνιμο γραμματέα της Pattaya.

Δήλωσε επίσης ότι το γραφείο Tawaen Beach, το οποίο θα στεγάσει τους υπαλλήλους της πόλης που μετεγκαταστάθηκαν από την Πατάγια, έχει ολοκληρωθεί κατά 90%.

Η αποκατάσταση της γέφυρας Tawaen Pier είναι ένα από τα έργα «Neo Koh Larn» σε σχέση με το σχέδιο του Eastern Economic Corridor (EEC), το οποίο επιχειρεί να μετατρέψει το Koh Larn σε τουριστικό και επενδυτικό κόμβο. Η αποκατάσταση καλύπτει τη θεμελίωση της γέφυρας, το δάπεδο, το πεζοδρόμιο και τη στέγη.


Την Κυριακή, 31 Μαΐου, ο Kiattisak Sriwongchai, Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας της Pattaya, παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο της αποκατάστασης της γέφυρας Tawaen Pier, εκτιμώντας ότι θα ολοκληρωθεί το 2023 για να ανταποκριθεί στον αυξανόμενο αριθμό τουριστών ως μέρος του στόχου της ΕΟΚ.


Ο Kiattisak δήλωσε επίσης ότι η κατασκευή του Tawaen Beach Office, ενός τριώροφου κτιρίου που εκτείνεται σε 775 τετραγωνικά μέτρα, έχει φτάσει στο 90 τοις εκατό πρόοδο έως ολοκλήρωση.

Το γραφείο θα στεγάζει υπαλλήλους της πόλης που θα μεταφερθούν από την Πατάγια στο Koh Larn για να φιλοξενήσουν τουρίστες, σύμφωνα με τον αναπληρωτή. Το Tawaen Beach Office θα είναι επίσης ένα κύριο ιατρικό κέντρο για να δέχεται ασθενείς πριν μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Pattaya και για επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Η Pattaya News σημειώνει ότι δεν είχε δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης εκτός από κάποια στιγμή το 2023.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.