55χρονη γυναίκα οδηγός πυροβολήθηκε φέρεται να καταδιώκει μοτοσικλετιστές στο Τσονμπούρι

Περιοχή Phan Thong, Chonburi —

Μια 55χρονη οδηγός πυροβολήθηκε δύο φορές ενώ οδηγούσε, φέρεται ότι δύο καταδίωκαν αναβάτες μοτοσικλετών. Η αστυνομία αρχικά υπέθεσε α η αιτία ήταν η εσωτερική διαμάχη.

Η αστυνομία του Phan Thong ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό πυροβολισμών στην οδό Suk Prayun που εισερχόταν στην περιοχή Phanat Nikhom στην υποπεριοχή Map Pong, στην περιοχή Phan Thong, Chonburi, χθες το απόγευμα, 1 Ιουνίου 2022.


Η αστυνομία βρήκε ένα Honda Civic με μια τρύπα από πυροβολισμό στο παρμπρίζ και δύο στο παράθυρο του οδηγού.

Η γυναίκα θύμα, η Apasara Kasemsuan, 55 ετών, υπέστη δύο σοβαρά τραύματα από πυροβολισμό στον δεξιό ώμο και στο μάγουλό της. Το ύποπτο όπλο ήταν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, σύμφωνα με την αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε γρήγορα στο πλησιέστερο νοσοκομείο για επείγουσα νοσηλεία.


Ο Tada Thong-in, ένας 23χρονος αυτόπτης μάρτυρας, είπε στα τοπικά μέσα ότι είδε δύο άτομα να φορούν κράνη σε ένα μηχανάκι να καταδιώκουν τη γυναίκα και να την πυροβολούν 4-5 φορές. Στη συνέχεια, το σεντάν της γυναίκας έπεσε στην άκρη του δρόμου και οι ύποπτοι απομακρύνθηκαν με ταχύτητα προς την περιοχή Phanat Nikhom.


Πολ. Ο συνταγματάρχης Anek Butin, αρχηγός της αστυνομίας Phan Thong, υπέθεσε ότι το κίνητρο μπορεί να προέρχεται από μια οικιακή διαμάχη, αλλά θα χρειαζόταν τη μαρτυρία του θύματος. Αρχικά, η αστυνομία θα εξετάσει το βίντεο CCTV κατά μήκος του δρόμου για να αναγνωρίσει τον αριθμό πινακίδας του υπόπτου.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.