Βρετανός δολοφόνος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία και την απόρριψη μιας ταϊλανδέζικης κοπέλας στο Kanchanaburi το 2014

Kanchanaburi -

Ο Βρετανός υπήκοος Shane Kenneth Looker καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση από το Δικαστήριο Kanchanaburi σήμερα, 31 Μαΐου, για τη δολοφονία της 27χρονης Ταϊλανδέζας Laxami Manochat σε δωμάτιο ξενοδοχείου και την απόρριψη του πτώματός της στον ποταμό Mae Klong, στο Kanchanaburi. 2014.

Πριν από τη δολοφονία, ο Laxami και ο Looker συνελήφθησαν στο CCTV να φεύγουν από το Nana Plaza στην Μπανγκόκ την 1η Νοεμβρίου 2014, προτού φέρεται να μπουν μαζί σε ένα ξενοδοχείο. Μόνο ο Looker εθεάθη αργότερα να φεύγει από το ξενοδοχείο με μια μεγάλη βαλίτσα. Η βαλίτσα που περιείχε το σώμα της βρέθηκε στον ποταμό Mae Klong στις 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου, ο Looker κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες και καταδικάστηκε αρχικά σε 16 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο, το δικαστήριο μείωσε την ποινή του κατά το ήμισυ σε οκτώ χρόνια χωρίς ποινή φυλάκισης με αναστολή λόγω της ομολογίας του.

Αποζημίωση άνω των 10 εκατομμυρίων μπατ με επιτόκιο 5 τοις εκατό ετησίως από το 2014 πρέπει επίσης να καταβληθεί στη μητέρα του Λαξάμη και άλλα δύο εκατομμύρια μπατ με το ίδιο ποσό στην κόρη του Λαξαμή. Ο Looker φέρεται να παραδέχτηκε όλες τις κατηγορίες και δεν υπέβαλε έφεση.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.