Οι τουρίστες σοκαρίστηκαν μετά τον εντοπισμό πτώματος στην παραλία Bang Saen νωρίς σήμερα το πρωί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Bangsaen/Saensuk —

  Οι τουρίστες φέρονται να σοκαρίστηκαν όταν βρήκαν ένα πτώμα αγνώστων στοιχείων στην παραλία Bang Saen σήμερα το πρωί. Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης είπαν αργότερα ότι το πτώμα ανήκε σε έναν Βιρμανό εργάτη σε σκάφος που έπεσε στη θάλασσα πρόσφατα και χάθηκε.

Σήμερα, 24 Μαΐου, τουρίστες ειδοποίησαν την αστυνομία για ένα πτώμα που βρέθηκε στην παραλία Bang Saen, στην υποπεριφέρεια Saensuk, στην περιοχή Mueang, στο Chonburi λίγο πριν τα ξημερώματα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πτώμα ανήκε σε έναν 40χρονο Βιρμανό ονόματι Phu Sao. Φορούσε μόνο ένα κόκκινο μακρυμάνικο πουκάμισο.  

Ο Sarawut Chang-ngern, ένας ανταποκριτής έκτακτης ανάγκης που έσωσε το σώμα, υπολόγισε ότι το θύμα ήταν νεκρό για δύο έως τρεις ημέρες. Προηγουμένως, ο Sarawut είχε λάβει μια αναφορά αγνοούμενου για έναν εργάτη σε σκάφος που είχε πέσει στη θάλασσα κοντά στο Koh Pai και είχε χαθεί και νόμιζε ότι ήταν το ίδιο άτομο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Ο εργοδότης του θύματος, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε, πήγε να επιθεωρήσει τη σορό και αργότερα επιβεβαίωσε ότι ήταν η εργαζόμενή της που είχε χαθεί από τις 20 Μαΐου. Ωστόσο, είχε ήδη αναφέρει την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya και στο αστυνομικό τμήμα Khlong Dan πριν από αυτή την ανακάλυψη.  

Αρχικά, η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chonburi για προκαταρκτική νεκροψία. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.