Μεθυσμένος εγγονός φέρεται να δολοφονεί την 80χρονη γιαγιά του μπροστά στα μάτια του συζύγου της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Posttoday

επαρχία Μπουριράμ —

  Ένας εγγονός που φέρεται να μεγάλωσε από τη γέννησή του από μια 80χρονη γιαγιά φέρεται να δολοφόνησε τη γιαγιά του μπροστά στα μάτια του παππού του. Ο ύποπτος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Στις 11:00 π.μ. χθες, 18 Μαΐου, ο υπολοχαγός της αστυνομίας Thongsuk Prongtalay απάντησε σε μια αναφορά εγκλήματος στην περιφέρεια Nong Ki, στην επαρχία Buriram, που φέρεται να διαπράχθηκε από έναν 22χρονο αρσενικό εγγονό εναντίον της 80χρονης γιαγιάς του.

Στον τόπο του εγκλήματος, ο εγγονός φέρεται να βρέθηκε να πατάει τη γιαγιά στη μέση ενός τοπικού δρόμου, ενώ πολλοί μάρτυρες που ήταν κυρίως ηλικιωμένοι και γυναίκες μπορούσαν μόνο να παρακολουθήσουν. Στη συνέχεια, η αστυνομία κατήγγειλε τον εγγονό και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, η γιαγιά που τραυματίστηκε βαριά δεν άντεξε τον πόνο και πέθανε σε κοντινό τοπικό νοσοκομείο. Ο εγγονός ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, υπό τη βαριά επήρεια ναρκωτικών και δεν μπορούσε να καταθέσει ολοκληρωμένη. 

Σύμφωνα με τον σύζυγο της γιαγιάς (η ηλικία και το όνομα δεν αναφέρονται), είπε με πένθος ότι ενώ αυτός και η γυναίκα του έτρωγαν, εμφανίστηκε ξαφνικά ο εγγονός και έσυρε τη γυναίκα του από τα μαλλιά στο δρόμο και την τραυμάτισε. Παρακάλεσε τον εγγονό να σταματήσει, αλλά δεν άκουσε. Προσπάθησε να καλέσει τον διευθυντή του χωριού για βοήθεια, αλλά τους έδιωξε ο μανιακός εγγονός πριν φτάσει η αστυνομία και τον συλλάβει. Σύμφωνα με τον σύζυγο, η σύζυγός του είχε αναθρέψει τον ύποπτο από τότε που γεννήθηκε.  

Η κόρη της γιαγιάς και η θεία του υπόπτου (η ηλικία και το όνομα δεν δίνονται) είπαν ότι δεν μπορούσε να ανεχθεί την ενέργεια του υπόπτου και παρακάλεσε την αστυνομία να τον τιμωρήσει στο μέγιστο βαθμό του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής. Αποκάλυψε επίσης ότι ο ύποπτος είχε κάνει αρκετές περιόδους αποκατάστασης και βρισκόταν στη φυλακή επανειλημμένα, αλλά συνέχιζε να διαπράττει βδελυρά έργα στη γειτονιά. Μάλιστα, μόλις πρόσφατα επέστρεψε από ένα κέντρο αποκατάστασης για μόλις τρεις μέρες πριν διαπράξει αυτή την ανείπωτη πράξη, είπε με θλίψη η θεία. 

Το όνομα του υπόπτου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Νονγκ Κι.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.