Ρωσίδα τουρίστρια δέχτηκε βάναυση επίθεση ενώ έκανε τζόκινγκ στη δεξαμενή Mabprachan στην περιοχή Pattaya

Bang Lamung, Chonburi —

Μια 38χρονη Ρωσίδα τουρίστρια δέχτηκε βάναυση επίθεση ενώ έκανε τζόκινγκ στη δεξαμενή Mabprachan στο Bang Lamung.

Γύρω στις 9.30 μ.μ. χθες, 18 Μαΐου, ο Pol Αντισυνταγματάρχης Chatchai Rakcheub από το αστυνομικό τμήμα Nong Prue απάντησε σε σωματική επίθεση μιας γυναίκας Ρωσίδας τουρίστας που φέρεται να έκανε τζόκινγκ στη δεξαμενή Mabprachan, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi .

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η γυναίκα θύμα ταυτοποιήθηκε ως η κα Έλενα Υ, 38 ετών, Ρωσίδα. Υπέστη πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων μώλωπες στο λαιμό της, τραυματισμό στο κεφάλι και γρατσουνιές στο πρόσωπο και το σώμα της.

Η αστυνομία ερεύνησε τον δρόμο που οδηγεί στη δεξαμενή όπου είχε προηγουμένως τρέξει και βρήκε ένα ίχνος αίματος μήκους 10 μέτρων, τα παπούτσια για τρέξιμο και το τηλέφωνό της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bang Lamung.

Ο κ. Kosol Chomchuen, ένας 36χρονος μάρτυρας, είπε στην αστυνομία ότι περνούσε από εκεί όταν άκουσε το θύμα, αιμόφυρτο, να καλεί για βοήθεια. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την αστυνομία, αλλά δεν ήξερε τι συνέβη.

Σήμερα, 19 Μαΐου, ο Damrong Iampairote, αρχηγός της αστυνομίας από το αστυνομικό τμήμα Nong Prue, έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με αυτή τη βάναυση επίθεση, υποθέτοντας ότι δεν ήταν ληστεία αλλά μάλλον απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης με βάση το γεγονός ότι ο ύποπτος άφησε το τηλέφωνο του θύματος. .

Ωστόσο, η αρχική της φυσική εξέταση δεν υπέδειξε επίσης οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση.
Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι η αστυνομία του Nongprue πιστεύει ότι ο ύποπτος σκόπευε να επιτεθεί σεξουαλικά το θύμα ενώ έκανε τζόκινγκ, αλλά εξουθενώθηκε, έτσι το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει.

Από την ώρα της δημοσίευσης, η κυρία Έλενα έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της, αλλά ακόμα δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από το φρικιαστικό περιστατικό.

Η αστυνομία του Nong Prue εξετάζει πλάνα ασφαλείας από γύρω από τη λίμνη προκειμένου να εντοπίσει τον ύποπτο.

Το Pattaya News θα παρέχει περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία μόλις γίνουν διαθέσιμες.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.