Ο μοναχός Chonburi συνελήφθη και απολύθηκε για φερόμενη χρήση παράνομων ναρκωτικών

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Τσονμπούρι-

  Ένας 57χρονος μοναχός συνελήφθη και καθαιρέθηκε για φερόμενη λήψη παράνομων ναρκωτικών σε ναό στην περιοχή Nong Yai.

Η αστυνομία του Νονγκ Γιάι έκανε έφοδο σε ναό στην υποπεριφέρεια Νονγκ Γιάι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από πληροφορία από ενδιαφερόμενους πολίτες. Η αστυνομία μπήκε στην κατοικία του μοναχού για να βρει τον μοναχό Choochart Somsakunmontree, 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε έξι χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα σακουλάκι με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία από ντόπιους που ανησυχούσαν για έναν μοναχό που είχε πάρει παράνομα ναρκωτικά. Ο μοναχός Choochart παραδέχτηκε αργότερα στην αστυνομία ότι αγόρασε αυτά τα ναρκωτικά για τον εαυτό του, αλλά αρνήθηκε ότι τα πούλησε ή ότι δημιούργησε προβλήματα σε άλλους. Σύμφωνα με τον Choochart, τα ναρκωτικά τον βοήθησαν να διαλογιστεί και να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα σκέψης, παρά το γεγονός ότι απαγορεύονταν από τους βουδιστικούς κανονισμούς.

Ο μοναχός Choochart έλαβε διαταγή να εγκαταλείψει τη βουδιστική μοναχότητα από τον ηγούμενο του ναού και απομάκρυνε τα καθήκοντά του πριν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Nong Yai για περαιτέρω νομικές ενέργειες και για να καθορίσει από πού αγόρασε τα ναρκωτικά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.