Οι κάτοικοι της Σρι Ράτσα παρακαλούν την αστυνομία να συλλάβει έναν κλέφτη της τάπας αποχέτευσης

Σρι Ράτσα -    

  Οι ντόπιοι της Σρι Ράτσα επικοινώνησαν με το The Pattaya News σήμερα το πρωί, 19 Μαΐου, σχετικά με έναν κλέφτη καπακιού αποχέτευσης που δρούσε στην περιοχή Nong Kham.

Η κ. Orathai Kaewthong, μια 37χρονη ιδιοκτήτρια τοπικού παντοπωλείου, επικοινώνησε με το The Pattaya News σχετικά με έναν κλέφτη του καλύμματος αποχέτευσης που δρα γύρω από το Soi Kamnan Moo, στην υποπεριφέρεια Nong Kham, στη Sri Racha, στο Chonburi. Σύμφωνα με το βίντεο του CCTV, η ύποπτη φαινόταν να οδηγεί ένα τρίκυκλο φορτίου και έκλεψε ένα μεταλλικό καπάκι αποχέτευσης μπροστά από το κατάστημά της γύρω στις 4:00 π.μ. στις 18 Μαΐου και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Η κυρία Orathai είπε στο The Pattaya News ότι ξύπνησε για να βρει το καπάκι της αποχέτευσης της λείπει, έτσι εξέτασε το βίντεο του CCTV και βρήκε τον ένοχο. Υποψιάστηκε ότι οι οδοκαθαριστές στο Nong Kham διέπραξαν την πράξη. Τα ανώτατα όρια φέρεται να αξίζουν ένα αξιοπρεπές ποσό μετρητών σε ορισμένα ναυπηγεία παλιοσίδερων και λόγω μιας ακόμα δύσκολης οικονομίας που απορρέει από δύο χρόνια περιορισμών Covid-19, πολλοί άνθρωποι κατέφευγαν σε μικροκλοπές στη Σρι Ράτσα.

Επιπλέον, η κ. Orathai ζήτησε από την αστυνομία του Nong Kham να συλλάβει τον ύποπτο αμέσως επειδή κάποιος μπορεί να τραυματιστεί από το παραπάτημα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.