21χρονος Αυστραλός τουρίστας πέφτει από το ξενοδοχείο και πέθανε στο Πατόνγκ του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Εργάτης διάσωσης Kusoldharm

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Ένας 21χρονος Αυστραλός τουρίστας έπεσε από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ και πέθανε χθες το βράδυ (17 Μαΐου).

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε για το πτώμα στις 10:00 μ.μ. Ο 21χρονος άνδρας Αυστραλός τουρίστας (Η Pattaya News αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή ειδοποίησης της οικογένειάς του και της πρεσβείας του) ήρθε στο Πουκέτ με 11 φίλους, σύμφωνα με στην Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ. Έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 14 Μαΐουth και ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αυστραλία στις 28 Μαΐουth.

Σύμφωνα με την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ, δεν βρέθηκαν σημάδια διαμάχης ή καυγάς στο δωμάτιο του θύματος. Ο τουρίστας έμενε μόνος, είπε το προσωπικό του ξενοδοχείου και η αστυνομία, πριν πέσει έξω από το δωμάτιό του. Πολλά μπουκάλια ουίσκι βρέθηκαν σε ένα τραπέζι, μερικά φαίνονται να έχουν μισοκαταναλωθεί, δήλωσαν οι ερευνητές που βρίσκονταν στο σημείο.

Ένας φίλος του θύματος, το όνομα του οποίου επίσης αποκαλύφθηκε, είπε στην τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ότι ο πατέρας του τουρίστα είχε ήδη ενημερωθεί και σχεδίαζε να πετάξει επειγόντως στο Πουκέτ σήμερα (18 Μαΐου).

Ένας φύλακας ξενοδοχείου, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε επίσης από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ, επικαλούμενος μια συνεχιζόμενη έρευνα που βρήκε το πτώμα, είπε στην αστυνομία: «Περπατούσα για να χρησιμοποιήσω μια τουαλέτα που βρισκόταν στο πλάι του κτιρίου όταν είδα το πτώμα στο έδαφος. Κανείς δεν τον είδε απευθείας να πέφτει ούτε άκουσε το περιστατικό».

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Πουκέτ πιστεύει ότι ο τουρίστας μπορεί να έπεσε κατά λάθος ενώ κατανάλωνε αλκοόλ. Ωστόσο, η αστυνομία του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για να προσδιορίσει την ακριβή σειρά των γεγονότων και θα συζητήσει με τον πατέρα του θύματος κατά την άφιξή του στο Πουκέτ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.