Υποτιθέμενοι λαθρέμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν στο Σαραμπούρι μετά από διευρυμένη έρευνα που βασίζεται στη βάση δεδομένων της αστυνομίας της Ταϊλάνδης

Σαραμπούρι –

  Μια ομάδα φερόμενων λαθρεμπόρων ναρκωτικών συνελήφθη στην περιοχή Kaeng Khoi του Saraburi χθες, 17 Μαΐου, μετά την επέκταση της έρευνας από την αστυνομία από τη βάση δεδομένων «Big Data» (το πραγματικό όνομα-επεξεργαστής) της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Τέσσερις ύποπτοι από το Sakhon Nakhon συνελήφθησαν μπροστά σε ένα βενζινάδικο στην οδό Mittraphap, στην υποπεριφέρεια Thap Kwang, στις 2:00 π.μ. την Τρίτη 17 Μαΐου, με συνολικά 1,200,000 χάπια μεθαμφεταμίνης στο φορτηγό τους. Τα ονόματα των υπόπτων δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο Sarayoot Sanguanphokai, Επίτροπος του Γραφείου Καταστολής Ναρκωτικών, αποκάλυψε ότι η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα διευρυμένης έρευνας για την κατάσχεση 1,900,000 χαπιών μεθαμφεταμίνης στην επαρχία Ang Thong στις 26 Απριλίου.

Το σύστημα βάσης δεδομένων της αστυνομίας «Big Data» ανέλυσε ότι μια άλλη διακίνηση ναρκωτικών από την ίδια ομάδα θα εμφανιζόταν ξανά από τα σύνορα γειτονικών χωρών σε εμπόρους ναρκωτικών στην κεντρική περιοχή της Ταϊλάνδης. Η αστυνομία, λοιπόν, σχεδίαζε να εντοπίσει και τελικά να συλλάβει την ομάδα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.