Δεξαμενή συμπιεσμένου αερίου που διαρρέει πετάει πάνω από 100 μέτρα από ένα γκαράζ και χτυπά δύο σταθμευμένες μοτοσυκλέτες στην κεντρική Πατάγια

Κεντρική Πατάγια —

Μια δεξαμενή πεπιεσμένου αερίου που είχε διαρροή πέταξε από ένα γκαράζ που βρισκόταν 100 μέτρα μακριά και χτύπησε δύο σταθμευμένες μοτοσυκλέτες και έναν ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. 

Οι κάτοικοι της Πατάγια ανησύχησαν χθες, 17 Μαΐου, όταν μια δεξαμενή πεπιεσμένου αερίου με διαρροή πέταξε ξαφνικά από ένα γκαράζ που βρίσκεται 100 μέτρα μακριά και συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένες μοτοσυκλέτες και έναν ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου στην Pattaya Third Rd, Central Pattaya. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.  

Σύμφωνα με τη συνέντευξη του The Pattaya News με τον San (το επίθετο δεν αποκαλύπτεται), μια 45χρονη πωλήτρια ποτών που ήταν μάρτυρας του περιστατικού, άκουσε τον ήχο της διαρροής αερίου και στη συνέχεια είδε τη δεξαμενή αερίου να πετάει από το πουθενά και να πέφτει σε δύο σταθμευμένες μοτοσυκλέτες και ένα ηλεκτρικό ντουλάπι. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που δεν χτύπησε γονέα και παιδί που στέκονταν εκεί κοντά.

Σύμφωνα με έναν άλλο αυτόπτη μάρτυρα, τον Wattana Onnim, έναν 54χρονο οδηγό ταξί μοτοσικλέτας, είπε ότι η δεξαμενή αερίου πιθανότατα πέταξε από ένα γκαράζ που βρίσκεται 100 μέτρα από το σημείο του συμβάντος.

Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ, Paisan Sappinan (η ηλικία δεν έχει δοθεί), είπε αργότερα στο The Pattaya News ότι αφαίρεσε τις δεξαμενές αερίου από ένα παλιό αυτοκίνητο για απορρίμματα και τις τοποθέτησε σε ανοιχτό χώρο, αλλά ένα από αυτά διέρρευσε και προκάλεσε το ατύχημα. Υποσχέθηκε να μεταφέρει όλες τις δεξαμενές σε κάποιο ασφαλές μέρος και να επισκευάσει και να πληρώσει για τα κατεστραμμένα ποδήλατα και το ντουλάπι.

Ωστόσο, περαιτέρω έλεγχος από την αστυνομία της Πατάγια φέρεται να αποκάλυψε ότι τέσσερα άλλα τανκς φέρεται να είχαν δυσλειτουργήσει και να πετάξουν σε ακίνητα άλλων ανθρώπων προηγουμένως από το ίδιο κατάστημα. Η αστυνομία της Πατάγια συνεργαζόταν με τον κ. Σαππινάν σχετικά με τις υλικές ζημιές.

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.