Πολλές περιοχές στην πόλη της Μπανγκόκ πλημμύρισαν μετά από αρκετές ώρες συνεχούς έντονης βροχόπτωσης χθες το βράδυ

Μπανγκόκ -

Πολλές περιοχές και κοινότητες στην Μπανγκόκ αντιμετώπισαν πλημμύρες λόγω της συνεχούς δυνατής βροχόπτωσης χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα από σήμερα το πρωί, 18 Μαΐου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι παρατηρήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε πολλούς σημαντικούς δρόμους της πόλης, όπως η Vibhavadi Rangsit Road, η Ram Intra Road, η Ratchadaphisek Road και η Ngamwongwan Road, λόγω πλημμυρών σε πολλές περιοχές.

Ειδικά σε δρόμους και σόες, παρατηρήθηκαν πλημμύρες σε δρόμους και πεζοδρόμια. Η Τροχαία ήταν τοποθετημένη για τη διαχείριση των οδών κυκλοφορίας, αλλά ήταν ένας αγώνας καθώς μεγάλος αριθμός οχημάτων ήταν στο δρόμο και έπρεπε να επιβραδύνουν κατά τη διάρκεια της πλημμύρας.

Από σήμερα το πρωί, ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-O'Cha δήλωσε σχετικά με τις πλημμύρες μετά από πολλές ώρες συνεχούς ισχυρής βροχόπτωσης χθες το βράδυ ότι οι σχετικές υπηρεσίες φροντίζουν και επιλύουν τα προβλήματα. Ζήτησε επίσης την κατανόηση του κοινού καθώς η αποχέτευση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο καθώς η Μπανγκόκ είναι αρκετά γεμάτη.

«Ελπίζω ότι όλα θα ήταν καλύτερα στο μέλλον αν μπορούσαμε να λύσουμε προβλήματα. Σχετικά με τη συμφόρηση της πόλης, ήταν ένα πρόβλημα που όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Αν δεν το λύσουμε αυτό, δεν θα λύσει απολύτως τίποτα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.