Οδηγός κατηγορεί τον υπό κατασκευή δρόμο μετά την ανατροπή του φορτηγού του που μετέφερε εντομοκτόνα στη Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα –

  Ένας οδηγός κατηγόρησε έναν υπό κατασκευή δρόμο αφού το φορτηγό του που μετέφερε εντομοκτόνα ανατράπηκε και χύθηκε στη Σρι Ράτσα χθες το πρωί, 17 Μαΐου 2022.

Η αστυνομία Nongkham στη Σρι Ράτσα ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σε μια στροφή στην υποπεριφέρεια Nongkham.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα μεγάλο καφέ φορτηγό κοντέινερ αναποδογυρισμένο στο δρόμο. Εντομοκτόνα βρέθηκαν χυμένα στον δρόμο κοντά.

Ο οδηγός, ο κ. Chanachon Khaokhuntod, 30, είπε στην ομάδα The Pattaya News: «Είχα χάσει τον έλεγχο σε μια στροφή επειδή ο δρόμος ήταν υπό κατασκευή, καλυμμένος με χαλίκι και άμμο. Το όχημα γλίστρησε στο οδόστρωμα και ανατράπηκε. Αυτή η κατασκευή δεν είχε σαφή σήμανση και οδήγησε στο ατύχημα, το οποίο δεν ήταν δικό μου λάθος, αλλά λόγω της κακής σήμανσης της περιοχής κατασκευής.»

Ο δρόμος αποκλείστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου μετά το ατύχημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία. Το αναποδογυρισμένο φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων απομακρύνθηκε από το δρόμο ενώ ο δρόμος καθαρίστηκε πριν αποκατασταθεί κανονικά η κυκλοφορία.

Ο κ. Chanachon μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Nongkham για περαιτέρω συζήτηση σχετικά με το ατύχημα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.