Pattaya Cricket Club (PCC) – εξάσκηση στα επίσημα εγκαίνια και ετήσια βραδιά παρουσίασης

Το δίχτυ εξάσκησης PCC, που κατασκευάστηκε από την CSP Construction στο Outback Sports Bar, άνοιξε επίσημα στις 7 Μαΐου 2022. Οι χορηγοί προσκλήθηκαν ως ειδικοί προσκεκλημένοι σε μια βραδιά μπάρμπεκιου και την ετήσια παρουσίαση βραβείων PCC, η οποία σε αυτή την περίπτωση κάλυπτε την περίοδο 2020/21 και σεζόν 2021/22.

Το δίχτυ είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό, αλλά άνοιξε επίσημα με την κοπή μιας κορδέλας από τον Πρόεδρο του PCC, Simon Philbrook. Στη συνέχεια, ο Simon, μαζί με τα μέλη του PCC, απευθύνθηκε στους χορηγούς και τους ευχαρίστησε για την οικονομική υποστήριξή τους στη διάθεση της εγκατάστασης. Χωρίς αμφιβολία, το δίχτυ προπόνησης είναι μια θαυμάσια προσθήκη στον σύλλογο και έχει αναμφίβολα συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία εντός γηπέδου που γνώρισε ο σύλλογος αυτή τη σεζόν, δηλαδή τη νίκη του Bangkok Cricket League 25 έναντι του Grand Final και του Super 8. στο Τσιάνγκ Μάι.

Παρείχε μια διευκόλυνση που επέτρεψε στους παίκτες να βελτιώσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και τα στατιστικά της περασμένης σεζόν το υποστηρίζουν. Αλλά, το πιο σημαντικό, έχει προσφέρει ένα κομβικό σημείο για την τοπική κοινότητα κρίκετ όπου οι νεαροί μπορούν να μυηθούν και να γαλουχηθούν στις καλές τέχνες του αθλήματος. Το PCC έχει δεσμευτεί να αναπτύξει το κρίκετ στην περιοχή και να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προπονητικής νεανικών κρίκετ που, με τον καιρό, θα βελτιώσει και θα ενισχύσει αυτό που είναι ήδη επιτυχημένο εντός και εκτός γηπέδου σύλλογος.

Οι χορηγοί για τα δίχτυα είναι: Thailand Junior Cricket Development, Cricket Association Thailand, St Andrews School, Rugby School Thailand, Regents School, British Chamber of Commerce Thailand, CSP Construction, Property Kings, Pattaya Sports Club, Zusu Warrior snacks, Outback Group, Aegis International, Gobblers Meats, Australian Visas, The Beach Club, WHA Industrial Development, PCS, ComconGroup, Manpower Group και Chaba massage.

Το δίχτυ εξάσκησης είναι πλήρως περιφραγμένο με δίχτυ και συρμάτινο πλέγμα και είναι εξοπλισμένο με προβολείς. Υπάρχει ένα καθιστικό στη μία πλευρά και μια αποθήκη για τον εξοπλισμό και ένα αποδυτήριο. Το δίχτυ εξάσκησης είναι διαθέσιμο για χρήση από άλλες ομάδες κρίκετ έναντι χρέωσης και με δυνατότητα κράτησης μέσω του Outback.

Στη συνέχεια, όλοι αποσύρθηκαν για να καταβροχθίσουν ένα υπέροχο μπάρμπεκιου και να πάρουν λίγο υγρό αναψυκτικό, ενώ ο Simon έγινε ο MC για το στοιχείο των βραβείων της βραδιάς. Τα βραβεία PCC batting και bowling για τη σεζόν 2020/21 απονεμήθηκαν στους Wezley Masterton και Ryan Driver αντίστοιχα. Ο Wezley ήταν επίσης ο κορυφαίος batsman της BCL Division A με 343 runs από 9 innings κατά μέσο όρο 57. Τα καλύτερα στοιχεία του Ryans ήταν 5 over 3 wickets για 4 runs.

Τα βραβεία batting και bowling για τη σεζόν 2021/22 απονεμήθηκαν στον Luke Stokes και στον Andy Emery αντίστοιχα. Ο Λουκ είχε μέσο όρο 49, αλλά οι καλύτερες συμμετοχές του ήταν 91 στον τελικό εναντίον της Μπανγκόκ CC. Ο Andy είχε τις καλύτερες φιγούρες μπόουλινγκ της BCL Division A με 23 wickets για 191 run από 10 innings με οικονομία 5.07.

Ο Simon βρήκε την ευκαιρία να αναφέρει άλλες αξιόλογες συνεισφορές από μέλη και υποστηρικτές του PCC. Μεταξύ αυτών ήταν ο Clubman of the Year που πήγε στον Clive Rogerson το 2020/21 για τη δουλειά του στην επιτροπή PCC, γράφοντας για τον Τύπο, διαιτητής και διδασκαλία της τέχνης του σκοράρισμα. Το βραβείο 2021/22 πήγε στον Bernie Lamprecht για την τεράστια δουλειά του στην CSP Construction για την κατασκευή του διχτυού. Υπήρχαν πολλά άλλα «βραβεία» για πλημμελήματα και εκδηλώσεις, τα οποία προσέλαβαν αλκοολικό πρόστιμο.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.