Ένας άνδρας από το Λάος στην Πατάγια φέρεται να επιτέθηκε με κράνος επειδή ρώτησε τον γείτονά του για μια παράδοση στη Lazada

Nong Prue, Pattaya —

Ένας 34χρονος άνδρας από το Λάος φέρεται να δέχτηκε σωματική επίθεση με κράνος αφού ρώτησε το δέμα του με το Lazada από τον διπλανό του γείτονα.

Τα ξημερώματα σήμερα, 0.15 π.μ. 18 Μαΐου, Πολ. Ο υπολοχαγός Anand Mahakit Asavakul από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya ειδοποιήθηκε για μια σωματική επίθεση στο Soi Thepprasit 8, στην υποπεριφέρεια Nong Prue, στο Bang Lamung, στο Chonburi.


Ο κ. Kongnouanhak Dang, ένας 34χρονος άνδρας από το Λάος, βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι και έλαβε θεραπεία από διασώστες προτού μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για επίσημη κατάθεση.

Το θύμα είπε στην αστυνομία της Πατάγια ότι πήγε στο δωμάτιο του διπλανού γείτονά του για να ρωτήσει για μια παράδοση πακέτου από τη Lazada που περίμενε, αλλά ο γείτονας χτύπησε ξαφνικά το θύμα στο κεφάλι του με ένα κράνος μοτοσικλέτας δύο φορές.

Η ακριβής αιτία της επίθεσης βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση, δήλωσε η αστυνομία της Πατάγια.


Αρχικά, το θύμα βρισκόταν ακόμα υπό νοσοκομειακή φροντίδα και η αστυνομία θα καλούσε τον ύποπτο για ανάκριση.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.