Υποτιθέμενη βάση δύο παράνομων διαδικτυακών ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών στη Μπανγκόκ, βρέθηκε ομάδα ανήλικων εργαζομένων

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία στον κυβερνοχώρο και αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος Makkasan χθες, 17 Μαΐου, πραγματοποίησαν έφοδο στη βάση φερόμενων παράνομων ιστοσελίδων διαδικτυακού τζόγου στην Μπανγκόκ, όπου βρέθηκε επίσης μια ομάδα ανήλικων εργαζομένων κάτω των 20 ετών να εργάζονται παράνομα.

Αυτό ακολούθησε έρευνα που αποκάλυψε ότι υπήρχαν παράνομες διαδικτυακές τοποθεσίες τυχερών παιχνιδιών κοντά στο αστυνομικό τμήμα Makkasan στον δεύτερο όροφο ενός μεγάλου ενοικιαζόμενου σπιτιού στο Soi Soonvijai της Μπανγκόκ. Κατά την επιδρομή, περίπου 10 διαχειριστές βρέθηκαν να κάθονται μπροστά από τους υπολογιστές τους, να δημοσιεύουν μηνύματα και φέρεται να ξεγελούν τους πιθανούς πελάτες τους για να στοιχηματίσουν.

Οι ύποπτοι συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν πολλά ακίνητα που αντιμετώπιζαν αντιδικία, συμπεριλαμβανομένων 21 οθονών υπολογιστών, 10 CPU, 19 κινητών τηλεφώνων, 10 κινητών καρτών SIM, 27 τραπεζικών κινήσεων και πέντε μοτοσυκλετών.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η ομάδα λειτουργούσε δύο ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, rome789.net και reddragon888.com, για περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά είχε μόλις μετακομίσει στο μέρος για περίπου 6 μήνες.

Η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών σε μετρητά περίπου 20 εκατομμύρια μπατ το μήνα. Συνολικά 20 εργαζόμενοι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν έφηβοι κάτω των 19 ετών, προσλήφθηκαν ως διαχειριστές ιστοτόπων με μισθό 14,000 μπατ ανά βάρδια για να δημοσιεύουν μηνύματα ή διαφημίσεις σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν 12 ώρες ανά βάρδια, 09:00 π.μ. – 09:00 μ.μ. και 9:00 μ.μ. – 09:00 π.μ.

Οι αξιωματούχοι θα επέκτειναν την έρευνα καθώς πίστευαν ότι η εταιρεία διοικούνταν από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Ταϊλάνδης, καθώς όλα τα έσοδα έρεαν μόνο στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ταϊλάνδης.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.